Haberler

Gökhan Özoğuz, sarmaş dolaş oturan çifte tepki gösteren motorcuya sert çıktı: Romantizme laf etmek cehalettir

Güncelleme:

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, cadde üzerindeki merdivende sarmaş dolaş oturan çifte "Burası Türkiye ayıp" diyen kişiye "Akla bile gelmeyecek rezillikleri yapan varken romantizme laf etmek cehalettir" diyerek tepki gösterdi.

Yoldan geçen bir motorcu cadde üzerindeki merdivenlerde kucak kucağa oturan çifte müdahale etti. Bu anları kask kamerasına kaydeden kişinin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Motorcuya ilk tepki ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Seyir halindeki bir motorcu, merdivende sarmaş dolaş olan çiftin yanına yaklaşarak "Kardeşim ne yapıyorsun sen burada? Burası Türkiye ayıp denen bir şey var. Çoluk var çocuk var burada. Edep denen bir şey var" diyerek tepki gösterdi.

"AKLA GELMEYECEK REZİLLİKLERİ YAPAN VARKEN BUNA LAF ETMEYE HAK YOK"

Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, "Kimdir bu kişiler? Hangi hakla insanların yaşantılarına müdahale? Kapalı kapılar ardında, İnsanlıktan nasibini almamış, akla bile gelemeyecek rezillikler yapanlar varken, kimsenin kendi halinde yaşanan romantizmine laf etme hakkı yoktur. Korkunç bir cehalet ve bağnazlık" ifadelerini kullanarak sert çıktı.

Gökhan Özoğuz, sarmaş dolaş oturan çifte tepki gösteren motorcuya sert çıktı: Bu cehalettir

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Türkiye Haberler

500

Yorumlar (119)

emre albay:

gökhan kendine gel avukatlığı sana mı düştü . .

34
17
yanıtYanıtla
Doby:

Evet ona düştü

yanıt1
yanıt0
BURADA CEHALET KİMDE ACABA:

Kapalı kapılar ardınde ne payarsa yapsın. Ulu orta yapılana sen bugün ses çıkarmazsan. Senin çocuğun daha beterini başkalarının önünde yapacak. Sorsan hepsi MÜSLÜMAN. Dinden haberleri yok.

38
12
yanıtYanıtla
İşsiz:

Başlatma kapalı kapılar ardına boş yapma...

yanıt1
yanıt0
İŞÇİSİZ:

hayvanlar bile saklanarak yapıyor işlerini ustruplu oturarak romantizm yaşayanlara (el ele sarmaş dolaş göz göze diz dize)lafımız yok ama kucak kucağa hoş olmuyor. kültürümüzde bile bu davranış yok kadın için de erkek için de iyi bir davranış değil çocuklar bunları gördükçe normal olduğunu öğrenebilir sapık zihniyetli insanların onlara bu şeklde yaklaşmasına izin verebilecek kapalı kapılar arkasında pislikler yapan insanları görebilsek onlara da sesimiz çıkardı bu düşünceye maalesef katılmıyorum

44
6
yanıtYanıtla
İşsiz:

Senin kültürün seni bağlar aslan.

yanıt1
yanıt0
memur:

insanı hayvandan ayıran en önemli özelliklerden birisi edepdir, önüne gelen her yerde çiftleşemezsin,

38
6
yanıtYanıtla
KAPALI KAPILAR:

HERKES ROMANTİZMİNİ KAPALI KAPILAR ARDINDA YAPSIN O ZAMAN. MİLLETİN İÇİNDE SARMAŞ DOLAŞ ROMANTİZM Mİ OLUR

31
10
yanıtYanıtla
ANTİ-TİP:

zina yapsın diyorsun yani kapalı kapılar arkasında

yanıt2
yanıt3
ef:

hayırdır küpeli çocuk fuhuş yapanları savunacak kadar bilgili oluyorsun işine geldiği fetva verme işini yap işinde neyse

29
11
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title