Haberler

Gökhan Özoğuz Kaz Dağları'ndaki projenin devam etmesine ateş püskürdü: Yazıklar olsun!

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nın 40 kilometre uzağına yapılmak istenilen altın madeni projesinin devam ettiğini söyleyerek sosyal medya hesabından isyan etti.

Son dönemde siyasi söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nın 40 kilometre uzağındaki Kirazlı Balaban Tepesi'ne yapılacak projenin devam etmesine sosyal medya hesabından isyan etti.

"YAZIKLAR OLSUN"

Özoğuz, tepki çeken proje ile ilgili yapılan resmi açıklamaların bir işe yaramadığını gösteren bir paylaşım yaparak, "Yazıklar olsun ! Konu ile alakalı açıklama tamamen projenin devamlılığına hizmet etmesi için yapılmıştır! Kesilen ağaç miktarı, siyanürün kullanılmadığı ve tekrar ağaçlandırma konusundaki bilgisizlik (şekerle çocuk kandırmak). Vatan, millet sevdasından bahsedenler, neredesiniz?" sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Gökhan Özoğuz Kaz Dağları'ndaki projenin devam etmesine ateş püskürdü: Yazıklar olsun!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (44)

sercan:

kaç parsel yer almıştın oralardan? siz ünlüler dürtmeyeceğiniz eşşeğin önüne ot koymazsınız hahahahahahaha neyse sustum canım ama bir gün konuşursam. . yaaaaaa

20
29
yanıtYanıtla
Horozkentli:

Sen konuşma cahil sercan

yanıt14
yanıt16
KEBABÇI NACÎ:

Horozkentli cahil olan sensin bide hurada yalakalık yapıyorsun. Sercanın kafeteryası var. Gît sana dondurma versinde ye :))

yanıt1
yanıt5
Zuhal:

Bunlar boşuna bagirmiyor, arkasından gelecek şey belli. Kaz dağları kalkışması. Pekala ormanları yakarken susan samimiyetsiz insanlar Bbc''nin haberiyle sosyal medyadan habire dağlar, ormanlar diye feryad etmelerini itici buluyorum. Bir kaç hafta önce yakılan ormanlarimiz için tek laf etmeyen bu tayfayi kınıyorum ve arkasında ardında birşeyler arıyorum, sorguluyorum uyarıyorum .

yanıt5
yanıt19
FARUK:

Ya her ünlü tepki göstersin olurda şu turuncu kafadan sıkıldık valla göstermeyin şu herifi sürekli gündemde kalmaya çalışan itici bi adam

7
31
yanıtYanıtla
Inhelez:

Mesele ona gelene kadar bu iticuyi konustrmayacak isteri yapmak anmadın mı beni bebeğim

yanıt1
yanıt3
nurgül:

ön yargı. gündem e ihtiyacı yok gönüllerin adamı gökhan

yanıt1
yanıt0
kral:

Sen yorum yapınca biz bir şey dedik mi aklı yok fikri var

yanıt0
yanıt0
bahane:

nerde bi gezici varsa yine ağaç bahanesine sarılıyor. Yakında çıkar kokusu

7
21
yanıtYanıtla
Inhelez:

Sonra dönersin nerede bizim yaşayacak yerlerimiz niye dışarıdan alıyoruz zehri bastık tarlaya ağaca böcekler oldu döllenme olmuyor sonra ö?ülüyorsun pahalı diye diye ötüyorsun.....siyanürü bassınlar da biraz insan da ölsün diyorlar altın madani olan yerde canlı kalmaz

yanıt2
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title