Haberler

Gelinim Mutfakta Yarışmasında, Gelinler Birbirine Girdi

Güncelleme:

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da gelinler birbirine girdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da gelinler birbirine girdi.

Gelinim Mutfakta'da Yarışmasında Gelinler Birbirine Girdi

"ÜZERİNE GİDİYORSUNUZ"

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Başak, "Çok süslü" dediği Emel ile, Ezgi'yi de alet ederek uğraşmaya başladı. Süsünü az bulduğunu söyleyerek onun beline tül bağlamaya başladılar. Bu durumu yakışıksız bulan Özüm onların yanına giderek önce sözle tepkisini gösterdi. Sonrasında da, Emel'in belinde sarılı olan tülü "Sessiz kaldığı için üzerine gidiyorsunuz! Yeter!" diyerek çıkarttı ve yere attı.

Gelinim Mutfakta'da Yarışmasında Gelinler Birbirine Girdi

"BİZ SİZİN EĞLENCENİZ DEĞİLİZ"

Başak ve Ezgi bu tepkiye çok şaşırdılar. "Burada yemek yaparken eğleniyoruz!" diye kendilerini savunan Ezgi'ye, Özüm "Biz, sizin eğlenceniz değiliz!" diye sert cevap verdi. Özüm ve Başak bu olaydan sonra tartışmaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gelinim Mutfakta Fatih Ürek Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Sevgi 16:

Nefret ediyorum böyle programlardan.

10
0
yanıtYanıtla
Hokkabaz:

utanmazlar..

7
0
yanıtYanıtla
ŞK:

GELINLER AZMIŞ

4
1
yanıtYanıtla
Mutfakta kavga mı olur:

Tüm delici kesici yanıcı cisimler orda. İyi ki adli vaka olmamış.

4
0
yanıtYanıtla
Dünya alem:

Ah be Reyhan ninem sesini unutmuş karga gibi duruyorsun, az yaşının kadını ol pavyon makyaji yapma, brezilya dizilerindeki zenci ana filminden kaçıp gelmişsin gibi dolaşma. Program bitince hayat başlıyor bu kadar abartma elenince yataklara düşersin mazallah

2
0
yanıtYanıtla
MUHALIF AHMET EFENDI:

TÜM TV KANALLARINDA ABUK SABUK PROGRAMLAR MAGAZIN DEDIKODU VE DIZILER TAMAMI VAROSLARA EGITIM SEVIYESI DÜSÜK ISSIZ GÜCSÜZ TAKIMINA CAHIL VE HAYATI TAM TANIMAYAN HAYAL DÜNYASINDA YASAYAN EVDE OTURAN KISILERE DÖNÜK UYUTMA UYUSTURMA SAPTIRMA GÜNDEMDEN UZAKLASTIRMA ÜZERINE KURGULANMIS EGITICI ÖGRETICI VEYA YANSIZ TEK BIR PROGRAM YOK TÜM CABALARI REYTING VE BOL REKLAM ALMAK MILLETE VERDIKLERI YARARLI BIR SEY YOK ÜLKEMIZDEKI SEVGI SAYGI HÜRMET VE AHLAKIN YOK OLMASINDAKI ROLLERINI EKSIKSIZ YAPIYORLAR

2
0
yanıtYanıtla
...:

ne dır bu ya ? derdınız mı yookkk sızın memleketın halıne bak

0
0
yanıtYanıtla
KOFTECİ SELO:

maymuncuklar

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

REYTİNĞ İÇİNDİR

0
0
yanıtYanıtla
mühendis:

bskıyorum akıl göremiyorum bunlar nasıl yemek yapıyor bu beyinle onu hiç anlamıyrum

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title