Haberler

Geçtiğimiz Ay Ameliyat Olan Ünlü Modacı Nur Yerlitaş, Ameliyat İzlerini Takipçileriyle Paylaştı!

Güncelleme:

Beyin kanseri teşhisi konan ve 6 Ağustos'ta ameliyat masasına yatan ünlü modacı Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından ameliyat izlerini takipçileriyle paylaştı.

Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos'ta ameliyat masasına yatmıştı. Tedavi süreci devam eden Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün bir etkinlikte ameliyat sonrası ilk kez kameralara yansımıştı.

Geçtiğimiz Ay Ameliyat Olan Ünlü Modacı Nur Yerlitaş Yara İzini Paylaştı!

AMELİYAT İZİNİ PAYLAŞTI

Ünlü modacı Nur Yerlitaş operasyonun boyutunu ilk kez bu kadar yakından takipçileriyle paylaştı. Yerlitaş bu fotoğrafını 'ihlas' notuyla yayınladı. Çok ciddi bir operasyon geçiren ünlü modacının başına yaklaşık 20 dikiş atıldı. Ünlü modacının fotoğrafı büyük yankı uyandırdı. Sevenlerini Yerlitaş'a acil şifalar dileyip, 'Nur Hanım Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun. Acil şifalar' mesajları paylaştı.

Geçtiğimiz Ay Ameliyat Olan Ünlü Modacı Nur Yerlitaş Yara İzini Paylaştı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

burcu:

daha beter hallere gelir inşallah, tam bir pslik

3
17
yanıtYanıtla
mmm:

siz daha eter olun bence

yanıt2
yanıt2
Tarafsız:

Ölsede ülke bi pislikten daha temizlense

3
15
yanıtYanıtla
Erdal:

Askerlerimize söz söylerken şarabı içmeyi biliyordun, rabbim çok büyük, daha bu iyi günlerin,

5
11
yanıtYanıtla
banker biloo:

insanız beşeriz şaşarız oda şaşmıştır yanılgıyla şehidlere laf söylemişte olabilir elkide hatsını anlamıştır yanlışını fark etmiştir geçmiş olsun allah şifalar versin nerde hasta varsa

13
3
yanıtYanıtla
birsen:

söylemiş olabilir değil söyledi zaten hepimiz hatalar yapıyoruz bu hata değil bu çok büyük saygısızlık anneye babaya eşe evlada vatana bu geçiştirilecek mevzu değil

yanıt3
yanıt0
Ezo:

O yada bu sebep iyi yada kötü neticede bir insan . . Bunca kötü dilek olursa eleştirdiğiniz insandan ne farkınız kalır. Yazık önce insanlık bence. . . .

16
0
yanıtYanıtla
Malkocoglu:

ne yapalim Allah Allah. . . artisler martistler modacilar bodacilar aaaaaaaaaaaaaaaa yeter. . . ???!!

11
4
yanıtYanıtla
kader:

sen hala buralardamıısn lan kadın

5
6
yanıtYanıtla
kul tegin:

geçmiş olsun nurella sende insansın. aynı acıları çektigimden bilirim kesik agrıısını. açık kalp ameliyatıda göhüsten kemikleri keserler oradanda kalbi sonra kalbi durdururlar. geçmiş olsun allah nerde varsa şifa versin hasta yatagında ölüm anında olan ameliyat agrıları yaraları olan kullarına şifalar versin yarabbim amin

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title