Haberler

Gamze Özçelik'ten Berna Laçin'e Tokat Gibi Medine Yanıtı

Güncelleme:

Oyuncu Gamze Özçelik, sosyal medya hesabı üzerinden 'Medine mesajı paylaştı. Özçelik twetter hesabından "#Medine Aşktır.. Şefaattir.. Yoldur.. Gül kokusudur.. Temizliktir.. Kucak açmaktır.." gönderisini paylaştı.

2008'de Umreye giden güzel oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden #Medine Aşktır.. Şefaattir.. Yoldur.. Gül kokusudur.. Temizliktir.. Kucak açmaktır.." paylaşımına takipçilerden farklı tepkiler geldi.

BERNA LAÇİN'E CEVAP NİTELİĞİNDE

Berna Laçin'in 'Medine' tweetine soruşturma açılması gündemi meşgul ederken oyuncu Gamze Özçelik'in paylaşımı dikkat çekti.

Gamze Özçelik, Yaptığı 'Medine' Paylaşımı Sosyal Medyayı Karıştırdı

TAKİPÇİLERİNİN ELEŞTİRİLERİNE MARUZ KALDI

Gamze Özçelik'in gönderisine ise yorum ve mesaj yağdı. Takipçilerin zamanlamaya dikkat çekmesi ve oyuncunun paylaşımının başkasına ait olduğunu iddia etmesi tartışmalara yol açtı.

Gamze Özçelik, Yaptığı 'Medine' Paylaşımı Sosyal Medyayı Karıştırdı

Gamze Özçelik, Yaptığı 'Medine' Paylaşımı Sosyal Medyayı Karıştırdı

İşte Laçin'in büyük tepki çeken paylaşımı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (137)

aferin gamze:

Gamze Özçelik gereğini yapmış, gerçeği şırraakkk diye yapıştırmış cahilin suratına, helal olsun. Okumuş, kültürlü insan böyle olur.

51
29
yanıtYanıtla
Berna:

Berna Laçin i çok ciddiye almıyorum. İzmir’de liseyi bitirmiş tiyatro okumuş. Bilgi birikimi yok. kültür seviyesi düşük. Gözünüzde büyütmeyin. Cahil. Bilgisiz. Araştırmadan Medine de tecavüz rekoru kırılıyor demiş. Az kafası çalışsa açar okur araştırır. Yaptığının farkında bile değil. Tepki alınca geri viteste yapamıyor. Kaldı ortada garibim.

39
23
yanıtYanıtla
USA yillardir bu rekorun ev sahibi:

Kültür seviyesini bilemem, ama cahilce bir yorum yaptigina katiliyorum. Keske önce arastirsa ve ona göre yazsaydi diyorum. Arastirsa bununla ilgili istatiklere dayanan listelerde USA ve Hindistan gibi ülkelerin üst siralarda yer aldigini görür (rekor kiran ülkeler) ve Suudi Arabistaninda en son siralarda yer aldigini fark ederdi. Insanlarin basina ne geliyorsa bilmeden ve arastirmadan konusmaktan/yazmaktan geliyor. Yanlisini görüp geri adip atsaydi keske.

yanıt7
yanıt3
BERNA:

Sami ye cevap. 1. Ben asla sabah grubu izleyicisi olmadım. 2. Ben akla inanırım. 3. Bir haber okurken sazan gibi hemen atlamam. Farklı dünya görüşü olan kaynaklardan teyit ederim. 4. Sosyal medya dolduruşuna gelmem. 5. İyi bir üniversitede okudum. 6. İyi bir mesleğim var. 7. Kimsenin kutsalına hakaret etmem. 8. insanları İzmirli Maraşlı diye de ayırmam. Biraz olsun anlamışsındır sanırım.

yanıt2
yanıt0
Birisi:

Berna Laçin Mimarlık Fakültesi kazanmış sonrasında İstanbul Devlet Konservatuarına geçmiştir. O yüzden ''Kültür Seviyesi Düşük'' ifadeniz tam bir komedi. . .

yanıt1
yanıt0
ANTİ İZMİR:

Berna laçin izmirliydi değil mi ? Şaşırdık mı böyle konuşmasına ? hayır !

30
31
yanıtYanıtla
kıpış:

izmirdeki insanların yüzde 50 si konyalı yüzde 30 u erzurumlu geriye kalan göçmen yada diğer iller haberin olsun kipss

yanıt4
yanıt3
Zor:

Yav bırakın bu İzmirli adana lı Erzurumlu muhabbetini. İyi insan her memlekette var. Kötü insan her memlekette var.

yanıt5
yanıt2
İZMİRLİ:

İZMİRLE NE ALAKASI VAR HADSİZ

yanıt5
yanıt4
GERÇEK:

Gamze hanımın geçmiş videolarını hatırlayan bir ben mi varım ? 1 yıl hac git sonra 2 tane afrikalı çocuk kafası severken fotoğrafçına çektir. Tamam yıldızsın. Madem iyilik yapıcaksın neden herkeze gösteriyorsun , seninle allah arasında değil mi ? ama amaç yaptığın iyiliği takipçilerinin gözüne sokmaksa . . ! Kusura bakma koca bir showmen sin

20
24
yanıtYanıtla
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title