Haberler

Gamze Özçelik: Kapanmak Allah'ın Emri, İnşallah Başarabilirim

Güncelleme:

Kendini iyilik işlerine adayan güzel oyuncu Gamze Özçelik, verdiği röportajda "Kapanmam gerektiğini biliyorum inşallah başarabilirim" dedi.

Son olarak TRT ekranlarında yayınlanan Kut'ül Amare dizisinde boy gösteren Gamze Özçelik, Günaydın'a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"KAPANMAK FARZ, ALLAH'IN EMRİ"

'Kapanmayı düşünüyor musun?" sorusuna cevap veren güzel oyuncu "İman etmiş bir insan olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Ben bunu kabul etmiş bir insanım. Kapanmam gerektiğini biliyorum. İnşallah başarabilirim" dedi.

5 VAKİT NAMAZ KILIYOR

Uzun yıllardır namaz kıldığına vurgu yapan Özçelik, namaz kılmadığı zamanlarda büyük bir huzursuzluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Gamze Özçelik: Kapanmak Allah'ın Emri, İnşallah Başarabilirim

HACCA GİDECEK

En son 8 sene önce umreye giden oyuncu, "Umreye birkaç kez gitmek nasip oldu çok şükür. En son sekiz sene önceydi gidişim. Haliyle çok büyük özlem var şu an içimde. Tekrar gitmek istiyorum kutsal topraklara. Hacca da gitmek istiyorum mutlaka. En kısa zamanda nasip olur umarım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Hac Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500

Yorumlar (123)

İşinize geldiği gibi:

Allah’ın yalnızca namaz kılarken başınızı örtün ayetini her an başınızı örtün olarak algılayanlar...

41
520
yanıtYanıtla
Kimin işine geldiği gibi belli oluyor:

Allahın tövbe haşa huzuruna çıkan kullarının kapanmasının Allaha ne faydası var. ÖRtünmenin amacını saptırmayın. Örtünmen insanların birbirne (namahreme) mahremini gizlemesi için var.

yanıt1
yanıt1
bilmiyorum:

kur an da , namaz kılarken başınızı örtün , emri ilahi kerim nerede var. . .

yanıt1
yanıt4
türk,:

hangi surede , hangi ayettir bu. . .

yanıt1
yanıt3
ne kafa ama:

o Allahın ayetinde namaz kılmayında yazıyor ama başında abdestsiz olarak yazıyor neyi nasıl okuduğuna dikkat etmen ve tek bir cümleyle kaanat değil bütünü görmen gerek gerçi senin kabasite bunu aşar

yanıt4
yanıt3
DOĞRUCU DAVUT:

Sanada selam Sahtekar hocaların ve ilmi bilmeyenlerin fetvalarını dinin gereği gibi algılayan yorumcu. . .

yanıt2
yanıt6
yazık:

allah sizin gibi acizlere hidayet etsin vah vah vah

yanıt3
yanıt3
MERT:

Arkadaşlar normalde olsa bende tepki verirdim ama gercekten ben gamze nin yaptıklarından pişman olduğuna utandığına eminim bizim dinimiz ne diyor arkadaşalar müslüman bi kardeşinizin büyükte olsa bi ayıbını kapayın pişman olmuştur tövbe etmiştir bize bu yakışır Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın gamze kardeşimizde inşanlah bu gittiği yoldan dahada ayrılmaz ben onun adına sevindim

454
8
yanıtYanıtla
Saklı Gerçekler:

Hayalhanem, sen hayal içinde yüzmeye devam et. Araştırdık da konuşuyoruz burada. Saçı kapamakla ilgili bir ayet gösterin Kur’andan hadi. Allahtan yeterince korkmuyorsunuz, korksaydınız kendiniz ayrı bir din oluşturmaya çalışmazdınız. Ahiret günü yaklaşıyor, yalandan ayet uydurmaya çalışmaktan nasıl hesap vereceksiniz bakalım...

5
364
yanıtYanıtla
Taylan:

Kimseyi kinamayin. Gunahindan haberiniz olur da tovbesinden degil.

331
2
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title