Haberler

Gamze Özçelik'ten Kudüs Tepkisi! Mescid-i Aksa'ya Gitti

Güncelleme:

Oyunculuğu bırakarak kendini yardım işlerine adayan Gamze Özçelik, ABD'nin kararına tepki olarak Kudüs'e gitti, Mescid-i Aksa'da fotoğraf çekip takipçileriyle paylaştı.

Oyunculuğu bırakarak kendini yardım işlerine adayan Gamze Özçelik, Kudüs'e giderek çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

BİNLERCE DESTEK MESAJI GELDİ

ABD'nin, İsrail'in başkenti olarak Doğu Kudüs'ü tanımasının ardından karara tepki gösteren Özçelik şehre giderek çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Özçelik'in fotoğraflarının altına binlerce destek mesajı geldi.

İşte o fotoğraflar;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Gamze Özçelik Kudüs Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

mert:

gitmekle iş olmuyor gamze hanım icrat lazım arka sokata yaptığınız sözde o başarılı operosyonları bekleriz bakalım nasıl oluyor. türk, iyenin niyetide hiç iyi bir niyet değil kardeşim islamiyet için hergün mecliste kafamızn etini yiyorsunuz çıkart bir harp ozaman görelim hepside palevra isterse küdüsü yıksınlar hiç umrumda değil çümkü tepedekiler seni kullandıktan sonra oraya gitmek caiz değildir bilmem anlatabildimmi

4
26
yanıtYanıtla
sihirbaz:

Çok boş konuşmuşsun misyonermisin ne haltsın belli ediyorsun bozuk türkçe yazmandan ulan sen ve senin gibilerini mescidi aksaya yanlış yapanları gömdüğümüz gibi gömecez. Bekle . . . küdüsü yıktırmaycağız ite köpeğe de bırakmayacağız. sen ve seni gibilerde yok olacak olmazsanız yok edecez. . .

yanıt22
yanıt1
SİHİRBAZ:

SİYONİST pitbulusun sen MERT

yanıt7
yanıt0
SİHİRBAZ:

ULAN golden cinsi varlık küdüs seni tabikide ilgilendirmez kudusu bizi ilgilendirir müslümanları ilgilendirir. Kudus köpekleri ilgilendirmez.

yanıt14
yanıt0
Yoldan geçiyordum:

Mert bey ''palevra''ları ifşa ettiğiniz için teşekkürler. Umarız Gamza Hanım bir an önce rol icabı başarılı ''operosyon'' yapmayı bırakır ve JÖH''e katılıp gerekeni yapar. Ayrıca verdiğiniz derin İslami bilgiler sayesinde tepedekilerin bizi kullanmaları halinde oraya gitmemizin caiz olmadığını da öğrendik :)

yanıt8
yanıt2
islam:

Bu Mertin sözüne ihtibar edenin dininden ayrildiginin vesikasidir , daha Mescidi aksa ne oldugunu bilmez iken kendi kendine bize burada aydinlik yapmaya calisan biri diye düsünüyorum. Maksat burada Sayin Erdoganin ve ya onun bunun pesinde durmak degil maksat dinimizin ilk Kiblemizin varligini korumaktir ! O Bunu daha cözememis ise cok firin ekmek yemesi lazim ama yok Fitne pesinde ise Allah her kesin cezasini zamani geldiginde keser Misal Tehodor Herzl virgülü o koydu noktayi biz koyacagiz artik

yanıt0
yanıt0
musul:

ohhh istediğini yap sonra dinci ol. gerçi Müslümanlara her şey yapmak serbest

5
19
yanıtYanıtla
Islam:

Sen At Gözlügünü bir cikar da diger dinlerin Müslümanlara uyguladiklarina bak kendini bilmez herif . Muhtemelen sen yezidisin de böyle yaziyorsun . Aslinda size her sey serbest !

yanıt3
yanıt0
konyalı:

arkadaşlar selam doğu kudüs batı kudüs diye bir şey kabul etmiyoruz Kudüs tektir ve filistinindir

16
2
yanıtYanıtla
AHMET DİYARBAKIR:

GAMZE ÖZ ÇELİK HAKİKATTEN ÇOK ZOR BİR ŞEY BAŞARDI ONU TAKTİRE ŞAYAN OLARAK GÖRÜYORUM ÖRNEK OLACAK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ VE BUNU DAHA ÖNCEDE YAPTI KENDİNİ KAPATARAN GERÇEK BİR MÜMÜN OLMA YOLUNDA HATIRI SAYILIR BİR ADIM ATTI ÖNEMLİ OLAN NERDEN GELEBİLDİĞİNE BAKIPTA YORUM YAPMAK ESKİYİ YADIRGAMAK DEĞİL

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title