Haberler

Tatil için gittiği Rize'ye hayran kalan Gamze Özçelik, ev yaptırmaya karar verdi

Güncelleme:

Oyunculuk kariyerinin zirvesindeyken hayatını bir anda değiştiren Gamze Özçelik, Rize'ye gitti. Yeşilliklerin içinde verdiği bir pozu Instagram hesabından paylaşan Özçelik, Rize'ye ev yaptırma kararı aldı.

Oyunculuk kariyerinin zirvesindeyken hayatını bir anda değiştiren Gamze Özçelik yeni hayatı ile takdir topluyor. Kurduğu dernek ile yardıma muhtaç insanlara yardımlarda bulunan Özçelik, rotasını gözde tatil beldeleri yerine Rize'ye çevirdi. Doğanın yeşilliğine hayran kalan Özçelik, radikal bir karar aldı.

"YEŞİLLİK GÖRDÜĞÜMDE EV YAPMA HAYALİ KURARIM"

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu Gamze Özçelik Rize'de bahçeleri gezerken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Özçelik, "Yine 'buraya çok güzel ev olur' diye işaret ediyorumdur. Yakınlarım bilirler, belki küçüklüğümde kalabalık ve doğal bir ortamda büyümüş olmaya duyduğum özlemden, belki çok fazla yerinden ve yurdundan edilmiş canı görmek nasip olduğundan, ne zaman yeşillikler içinde boş bir arazi görsem, oraya ev/yuva yapma hayali kurarım."

Tatil için gittiği Rize'ye hayran kalan Gamze Özçelik, ev yaptırmaya karar verdi

"Allah nasip etti Umuda Koşanlar Derneği olarak Afrika ve Arakan mülteci kamplarında evler, Suriye'de çadır kentler yapma fırsatı bulduk. Şu an devam eden mescit inşaatlarımız, çalışması tamamlanmış inşaata geçilmek üzere olan okul, yetimhane, sağlık ocağı projelerimiz var. Bu kadar yalnızlığa itildiğimiz ve güvenmeyi unuttuğumuz bu zamanda, insanın ailem dediği canlarla bir çatısının olması, birbirine yoldaş olabilmesi, hayatı iyisi ve kötüsüyle paylaşabilmesi kadar güzel çok az şey var bence..."

Tatil için gittiği Rize'ye hayran kalan Gamze Özçelik, ev yaptırmaya karar verdi

Tatil için gittiği Rize'ye hayran kalan Gamze Özçelik, ev yaptırmaya karar verdi

Tatil için gittiği Rize'ye hayran kalan Gamze Özçelik, ev yaptırmaya karar verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gamze Özçelik Afrika Haberler

500

Yorumlar (100)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

YA ACIYORUM BU KIZA TAKILMIŞ ARAP YALANININ PEŞİNE HAYATINI BOŞA HARCIYOR. BUNU AİLESİ YOKMU SAHİP ÇIKSIN KIZIM BIRAK ARABIN YOLUNU HAYATI YAŞA DESİN.

10
60
yanıtYanıtla
Nihat kara:

Bizde sizin gibi insanlara üzülüyoruz, kibrinize bırak şeytanın yolunu Allah’ın yoluna dön

yanıt10
yanıt5
memoli:

ÇAPKIN KIZ ASLI senin geçmişinde arap sorunun mu var

yanıt10
yanıt4
Emre:

Kadın dinini yasiyor.Sen bu dine Arap yalani diyorsan dinden cikmissindir.Kafir olma riskin var kelimeyi sehadet getir.Iyilik yapmayi kuran emrediyor.Sen buna arap yalani diyorsan kafirsin kurani inkar ediyorsun

yanıt10
yanıt5
GAMZE:

Bende sana bakınca çok acıyorum. Asıl sizin gibiler nasıl yetişiyor hangi cins anne babadan. Mahşer gününde anlarsın kim hayatını boşa geçirmiş. Zavallısın gerçekten

yanıt20
yanıt5
antepli:

ya tamam dünya görüşün saygı duyarım seninde aynı keza gamze hanıma saygı duyman gerekir. ayrıca bilmediniz konular hakkında yorum yapmayın bence öncelikle ne oldunu kendiniz öğrenin bu bi arap yalanı değildir ki İSLAMIN gerektiği şekilde yaşıyor

yanıt8
yanıt3
ef:

senin gittiğin yol ne durumda acaba ama senin zaten yol değil yazık o zaman git ataların yurtlarına ne duruyorsun burda

yanıt4
yanıt7
İzzet kılcı:

Allah gittiğiniz bu Yolda daim kılsın hayırlı işlerde muvaffak kılsın güzel şeylere vesile di eylesin çok güzel dahada iyi imkanlar versin alemlerin rabbi geçmişinize laf edenlere sevdiğiniz seçtiğiniz yol hatrina hayrına sabredin selam dua ile kalın

40
6
yanıtYanıtla
davut:

bu değirmenin suyu nerden çalışma yok üretme yok ama para var

yanıt15
yanıt9
Mehmet:

Davut Bey kadın umuda koşanlar derneği adına gönüllü olarak bulunuyor yani cebinden herhangi bir para verdiği yok derneklerin kaynağı zaten belirli zümrelerden oluşur ev konusunu da Maldivler değil Rizede yaptıracakmış o kadar parası olması gayet normal haber içeriğini dikkatli okuyun.

yanıt1
yanıt1
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title