Haberler

Gamze Özçelik'ten Çok Konuşulacak İdam Açıklaması: Cehennem İyi ki Var!

Güncelleme:

Oyunculuğa ara verip kendini yardım faaliyetlerine adayan Gamze Özçelik, Mısır'da 9 gencin idam edilmesine sessiz kalmayarak, "Zalimler için cehennem iyi ki var!" ifadelerini kullandı.

Oyunculuğa ara verip kendini yardım faaliyetlerine adayan Gamze Özçelik, Mısır'da 9 gencin idam edilmesine sessiz kalmadı.

"İYİ Kİ CEHENNEM VAR"

Gamze Özçelik, hem su kuyusu açmak hem de diğer yardım faaliyetlerini gerçekleşmek için gittiği Kamerun'dan yaptığı bir paylaşımla Mısır'da idam edilen 9 gence dikkat çekti. Özçelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mısır'da idam, Mısır'da zulüm var! Darbeyle başa geçen Sisi hükümeti, darbeye karşı gelen 9 genci idam etti. Şüphesiz ki; Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün, zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır. Zalimler için cehennem iyi ki var..." dedi.

Gamze Özçelik'ten Çok Konuşulacak İdam Açıklaması: Cehennem İyi ki Var!

"KÖY HAYATINI SEÇTİ"

Instagram hesabından köy evinde çektirdiği fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, fotoğrafına, "Köy hayatını seçti." notunu eklemişti. Gamze Özçelik'in paylaşımına takipçileri de sessiz kalmamıştı. Özçelik'in bir takipçisi, "Gamze hanım sizde birçok ünlü gibi tası tarağı toplayıp köye mi yerleştiniz?" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Hayırlı olsun Gamze Özçelik'te köye yerleşmiş." yorumunu yapmıştı.

Gamze Özçelik'ten Çok Konuşulacak İdam Açıklaması: Cehennem İyi ki Var!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Kamerun Magazin Haberler

500

Yorumlar (71)

serkan:

sen kendine bak p yıldızı

5
32
yanıtYanıtla
MANAS:

SEN NE YAPTIN ALLAH İÇİN ACABA

yanıt8
yanıt6
nizam:

insanları geçmişleriyle değil gelecekleri ile değerlendirin.

30
6
yanıtYanıtla
hamdi:

yorumunuzun iyi niyetli olduğunu anlıyorum fakat birisini, geleceği ile ilgili nasıl değerlendirebilirsiniz?

yanıt2
yanıt0
Sinan:

Öyle yapip yapip sonradan tövbe et ve herseyi geride birak. Kac erkekle beraber oldun namuslu hanim. Bas örtüne kimse inanmiyor.

3
26
yanıtYanıtla
LD:

SINAN DENEN ILERI ZEKALI KARDES SEN ONCE KENDI GUNAHLARIN ICIN KONUŞ ONCE INSAN OL INSANLIKTAN NASIBINI ALMAMISSIN ANLASILAN YARGILAMAK SANA KALMAMIS

yanıt4
yanıt1
Ciminli:

haklısın tövbe etmemeli devam etmeliydi demi mandaval adam seni. bakıpta göremeyenler var senin gibi sorsam müslümanım dersin sanane onun bunun baş örtüsünden sen ne kadar müslümansınki müslümanları eleştiriyorsun senin gibilere sizin bir sözünüzle cevap vereyim. Örümcek kafalısınız o kadar

yanıt7
yanıt2
KRAL:

günahını hep beraber gördük, peki tövbesini kaç kişi gördü.

yanıt1
yanıt1
ASLI:

BU HATUNU Bİ YERDEN HATIRLICAM AMA NERDEN HHHMMM. . . Bİ DÜŞÜNEYİM HHHMMM. . . BULDUM İNTERNETDE VİDEOSUNU İZLEMİŞDİM AMA NE VİDEODU BE.

7
20
yanıtYanıtla
Abuzettin Çok Sıkar:

Malesef öyle birşey yok gamze seni kandırmışlar.

8
14
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title