Haberler

Gamze Özçelik, Suriye'de Savaş Mağduru Çocuklarla Buluştu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik Suriye'de savaş mağduru çocuklarla bir araya geldi. Çocukların iyi bir eğitime ihtiyacı olduğunu belirten Özçelik, "Buralara gelmekten korkmayın" dedi.

Gamze Özçelik, kurucu genel başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği ve İyilik Delileri Grubu ekipleriyle iç savaşın sürdüğü Suriye topraklarına geçerek yetimhanelerdeki çocuklara kitap, defter ve kalem gibi hediyeler dağıttı.

Özçelik, "Benim için çocukların dini, dili, ırkı önemli değil. Savaş görmüş yetim, mağdur, mazlum hiçbir çocuğu unutmamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.


"BURALARA GELMEKTEN KORKMAYIN"

Suriye'de yetimhaneleri ziyaret ettiklerini anlatan Özçelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Buradaki bütün çocuklar savaş görmüşler. Annelerini, babalarını, akrabalarını savaşta kaybetmişler. Ne kadar sıcakkanlı olduklarını ne kadar sevgiye ilgiye muhtaç olduklarını görmeniz lazım. Onların yalnız olmadıklarını hissettirmek lazım. Çocukların iyi eğitime ihtiyacı var. Eğitim verebilsek çok iyi ebeveynler olacaklar. Elimizden geleni yapacağız. Buralara gelmekten korkmayın."


Özçelik, ziyaretleri kapsamında İHH İnsani Yardım Vakfının Suriyeli savaş mağduru aileler için yaptırdığı Rahmet Yaşam Köyü'nde ve Türk yardım kuruluşu Fetih-Der'in yaptırdığı Abdülhamit Han Yetimhanesi'nde yaşayan çocuklar ve ilgililerle sohbet ettiklerini sözlerine ekledi.

Gamze Özçelik böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Suriye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (40)

SENİ SEVMİYORUM:

GAMZE KUSURA KALMA AMA TİPİM DEĞİLSİN. HERKESLE HAR BOKU YEDİN İNTERNETTE VİDEOLARIN DİLLERE DÜŞTÜ ŞİMDİDE LÜTFEN BENİM GÖZÜME GİRMEK İÇİN UĞRAŞMA LÜTFEN. . . BEN SÖZLÜYÜM. . . SÖZLÜM 1. KAT GÖK SEMA''DAN SORUMLU SİYAH NUR''LU TECELLİ HAZRETLERİ''NİN SİYAH NUR''LU KIZI''DIR. SÖZLÜMÜ ÇOK SEVİYORUM. İNTERNETTE HER TÜRLÜ VİDEOSU BULUNAN BİR KADIN DERİN DEVLET YADA ASKERİN KIZI DAHİ OLSA BANA VIZ GELİR TIRIS GİDER. GAMZE SENİ SEVMİYORUM. KENDİNE SEVECEK BİRİSİNİ BUL. . . LÜTFEN.

2
54
yanıtYanıtla
ALLAH ŞİFA VERSİN:

KARDEŞİM ACİLEN BİR DOKTORA GÖRÜN, TIP ÇOK İLERLEDİ. . ALLAH''TAN UMUT KESİLMEZ

yanıt17
yanıt1
gülcan arzu:

Angelina jolie özenmiş bence

4
44
yanıtYanıtla
misafir.:

hadi sizde özenin hatta tüm ünlüler ve diğer insanlarda özensin. Eğer özenme ise bile millet olarak bu gibi güzel faaliyet yapan kişilere özenelim. .

yanıt31
yanıt0
PELİN:

SENDE ÖZENSENE TATLIM BURADAN BOŞ BOŞ YORUMDA BULUNACAĞINA ÖZENİN BİRAZ DA SİZ YARDIM ELİ UZATIN !!!

yanıt37
yanıt0
ah be insancıklar:

gülcan senin gibi insancıkların allah belasını versin

yanıt8
yanıt0
ELAS:

ANJELİNA JOLİE SAVAŞ ÇIKARIP İYİLİK MELEĞİ GİBİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞAN AJAN. GAMZE İSE SADECE İYİLİK İÇİN UĞRASAN İNSAN SADECE

yanıt10
yanıt0
Ah Müslümanlar Ah:

Bunlar iyi niyet elçileri sınırlara böyle gidip sizden biriyim edasıyla görüntüsüyle savaşın yaralarını saran mason yardımcılarıdır bunlar. Angelina Jolie denilen yaratıkta böyle geze durur her gittiği yerden bir bebe alır büyütür hatıra kalsın diye. Milletin savaşın içinde bu ünlü tipleri geldi diye sevinir yazık garibanlar bilmezlerki onları kendilerini vuran eller gönderdi.

3
28
yanıtYanıtla
omg:

kendin göndermiş gibi eminsin maşallah sanao söylediğin laflar düşün ki gerçek değil sen o zmn ne oluyorsun (kafir) ?

yanıt21
yanıt1
Yusuf:

İNŞALLAH iyiliklerin hidayetine vesile olur gamze

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title