Haberler

Gamze Özçelik, Sudan'daki Siyasi Krizden Dolayı Yardım Planlarını İptal Etti

Güncelleme:

Tesettüre giren ve yaptığı yardımlarla adından söz ettiren eski oyuncu Gamze Özçelik, Sudan'da yaşanan siyasi krizle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğa ara vererek kendisini yardımlara adayan Gamze Özçelik, Sudan'da yaşanan siyasi krizin en çok çocukları etkilediğine vurgu yaparak çarpıcı paylaşımlarda bulundu.

GAMZE ÖZÇELİK TEPKİ GÖSTERDİ

Son haftalarda hükümet karşıtı gösterilerin arttığı Sudan'da sıcak bir gelişme yaşandı. Sabah saatlerinde Sudan'da ordu devlet televizyonunu kuşatırken kısa bir süre sonra Sudan'ı 20 yılı aşkın bir süredir yöneten El Beşir'in görevi bıraktığı ve ev hapsinde olduğu iddia edildi. Yaşanan bu siyasi gerginlik dünya medyasında da büyük yankı uyandırırken yaşananlara bir tepki de eski oyuncu Gamze Özçelik'den geldi.

Gamze Özçelik, Sudan'daki Siyasi Krizden Dolayı Yardım Planlarını İptal Etti

PLANINDAN VAZGEÇMEK ZORUNDA KALDIĞINI DUYURDU

Mutassıp bir hayat tarzını benimsedikten sonra kendisini yardım işlerine adayan ve özellikle Afrika'da yaptığı yardımlarla takdir toplayan Gamze Özçelik hesabından yaptığı paylaşımla Sudan'da yaşanan krize ve kendisine olan etkilerine değindi. Sudan'da bulunan çocuklara yardım etmek üzere yolculuğa çıkmasından kısa bir süre önce yaşanan bu gelişmelerin ardından planından vazgeçmek zorunda kaldığını açıklayan Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bu yaşananlardan en çok çocukların mağdur olduğunu ortaya koydu.

Gamze Özçelik, Sudan'daki Siyasi Krizden Dolayı Yardım Planlarını İptal Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Hükümet Sudan Haberler

500

Yorumlar (78)

ARİF:

DUYGU SÖMÜRÜCÜ SAHTEKARLAR GİDDİĞİNİZ YERİ KURUTUYORSUNUZ . .

56
25
yanıtYanıtla
bakkal:

cahıl

yanıt3
yanıt2
ossuruklu imam:

yalanmı la el beşiro da kel beşir oldu;takke düştü kel göründü .

yanıt0
yanıt0
Togi:

Bende bu olaya hastayım sanki kendi ülkesinde açlık, geçim sıkıntısı veya yardıma muhtaç yokmuş gibi başka ülkelere gitmeleri :)

28
18
yanıtYanıtla
suratına tükürsek yağmur sanan yoksunlar:

magazinci ne bekliyorlarki, hamuduyla götürdükleri belli olmasın diye şov yapıyorlar hangi derde derman olmuşlar bu güne kadar , işleri güçleri fitne fücür kalitesizlerin. ulan milletin parasını harcar ben yaptım diye böbürlenirler özürlü bunlar ;bizim millette anlama özürlü zaten

yanıt8
yanıt11
tc:

arabınki tatlı geliyor bunlara

yanıt3
yanıt7
FIRTINA 61:

Kardeş olaya biraz geniş bak istersen. . . Bırak Gamze Özçelik''i sıradan yardımsever bir insan bile olsa oralara bizden başka kimsenin gittiği yok. Türkiye''de evet aç insanlarımız vardır. Ancak bunlara bu ülkede her daim yardım etme imkanı bulunabilir. Ama iç savaş yaşamış bir ülkeye hele de Müslüman bir ülkeye kimse yardım etmez, etmiyor da. . . Hepimiz kardeşsek ha buradaki aç insanlarımıza yardım etmişiz ha Sudan'' dakiklerine. Oralara Türkiye''nin şefkat elini uzatması kötü mü?

yanıt8
yanıt1
Nur:

Neden her defasinda önce kendi ülkene yardimci ol diye yorum yazanlar oluyor anlamiyorum; aç ve zorda olan çocuklara insanlara yardim etmek için bir insan bu kadar çabaliyor ve ugrasiyor, sizin gibi egoist fesatçi insanlardan rabbim uzak tutsun. Kendi ülken onlar kadar yoksulluk çekerse aglarsin elbet neden hiçbir ulke bize yardim etmiyor diye. Bôyle zamanlarda ne ülke ne renk fark etmez, Allah katinda yoksullari yardim etmek çok guzel birsey. Allah boyle insanlari bu dunyadan eksik etmesin.

yanıt3
yanıt1
Adam:

Ne kadar iğrenç insanlar yorum yazıyor ya buraya. Muhtemelen yaşınızın küçük olmasına veriyorum. Şunu da söylemek isterim, ülkemizde fakir insanlar var evet. Ama oradaki insanlar fakir değil, AÇ. Bir dilim ekmek ya da tek bir domates bile yiyemiyorlar. Oraya erzak yardımı yapmak bizden bir şey eksiltmez merak etmeyin. Sırf israf edilen ekmekleri toplayıp götürseler 3 Sudan doyar. Ayrıca devlet fakirlere yardım ediyor da noluyor? Makarna kömüre oy sattılar diyorsunuz. İki yüzlüsünüz

32
5
yanıtYanıtla
REMZİ:

BU KADAR REKLAM YETER

7
29
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title