Haberler

Game Of Thrones yazarı George R.R. Martin, final bölümünü beğenmeyenlere kızdı: Delilik

Güncelleme:

Game of Thrones dizisine uyarlanan Buz ve Ateşin Şarkısı adlı kitap serisinin yazarı George RR Martin, dizi hayranlarının final sezonuyla ilgili olumsuz yorumlarından duyduğu memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Game Of Thrones dizisine uyarlanan Buz ve Ateşin Şarkısı adlı kitap serisinin yazarı George RR Martin, dizinin final bölümünü beğenmeyenler hakkında konuştu.

"İNTERNETTE GÖRDÜĞÜMÜZ DELİLİK"

Game of Thrones dizisine uyarlanan Buz ve Ateşin Şarkısı adlı kitap serisinin yazarı George RR Martin, "İnternet öylesine zehirli hale geldi ki, artık eski fan kültürünü tanıyamıyorum. Eskiden hayranlar çizgi roman ve bilim kurgu dünyasında yaşananlara doğru tepki veriyordu. Evet, anlaşmazlıklar, hatta düşmanlıklar vardı, ama şimdi internette gördüğümüz delilik asla." dedi.

Game Of Thrones yazarı George R.R. Martin, final bölümünü beğenmeyenlere kızdı: Delilik

"SAYGISIZLIK"

Game of Thrones'un final sezonundan memnun kalmayan dizi hayranları, şu ana kadar bir milyondan fazla imza toplayan bir dilekçe hazırlamıştı. Hayranlar, daha deneyimli yapımcıların finali tekrar yazmasını talep ediyor. Dizide Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner ise final ile ilgili eleştiriler için 'saygısızlık' derken Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington da finali sevmeyen herkesin 'yan geçebileceğini' söyledi.

Game Of Thrones yazarı George R.R. Martin, final bölümünü beğenmeyenlere kızdı: Delilik

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Game of Thrones Haberler

500

Yorumlar (22)

Adınızı Yazın:

Tamam o zaman madem seyircinin görüşü sizin için önemli değil bundan sonra kendi kendinize dizi yada film çeker kendi yorumunuzu da kendiniz yapıp müthiş olmuş diye övünürsünüz. Tabi çok önemli olan ''SAYGINLIĞINIZ'' a da bu sayede laf söyletmemiş olursunuz.

17
5
yanıtYanıtla
Hastulga:

Asıl delilik seninki, sıyırmışsın sen babalık. Milyonlarca kişi yanılıyor bir sen doğrusun. Saçma sapan finalini kimse beğenmedi işte adam ol. Final dediğin Breaking Bad deki gibi olur. Seyirciyi tatmin eder, hesaplar kapanır. Hak eden hakkını alır. Vicdanlar tatmin olur.

20
1
yanıtYanıtla
Heci:

Yalnız finali martin yazmadı senaristler yazdı 2 tane

yanıt3
yanıt1
Ertan.c:

EVET SON BÖLÜMÜ BEĞENMEDİK.BU DİZİYE YAKIŞIR FİNAL OLMADI.

13
2
yanıtYanıtla
Rükneddin dede:

Ne diyon dümbük kafalı

yanıt6
yanıt9
ÇINAR:

rükneddin dede, yaşlandın sen anlamamışsındır filmin sonunda ne oldu diye. . . çünkü saçmalıĞın daniskası oldu son finalde. . SAYGILAR. . . iyi uykular

yanıt4
yanıt2
Ertuğrul Yılmaz:

Dünyanın en epik fantastik eserlerinden biri olucakken en epik kestanelerinden biri oldu

13
0
yanıtYanıtla
ZERZEVATÇI:

ib. bide bizemi kızıyormuş yabik. kaç sene bekledik tahta kimin geçeceğini görebilmek için, ejderha geldi tahtı yaktı gitti ya la çocuk filmi gibi ?

10
2
yanıtYanıtla
Bırak bu işleri dede:

Beceremedin batırdın işte kabul et, git torun sev gençlere yol aç.

4
2
yanıtYanıtla
Rükneddin dede:

Ne diyon la Şerafettin.

yanıt1
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title