Haberler

Game of Thrones'un Jon Snow'u rehabilitasyon merkezine yatırıldı

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta final yapan dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un Jon Snow'u rehabilitasyon merkezine yatırıldı. Ünlü oyuncunun alkol ve stres yüzünden tedavi olma kararı aldığı belirtildi.

Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlenen fenomen dizi Game Of Thrones, geçtiğimiz hafta final bölümüyle 8 yıllık serüvenini tamamladı. Son sezon bölümüyle izleyicisini uykusuz bırakan fenomen dizi final bölümüyle beklentileri karşılayamayarak hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

STRES VE ALKOL YÜZÜNDEN TEDAVİ OLMA KARARI ALDI

Final bölümünün ardından ekranlara veda eden Game of Thrones'ta Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington'un ABD'de yer alan lüks bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğü belirtildi. 32 yaşındaki İngiliz oyuncunun stres ve alkol sorunu yüzünden bir ay önce tedavi olma kararı aldığı açıklandı.

Game of Thrones'ın Jon Snow'u Rehabilitasyon merkezine yatırıldı

GAME OF THRONES YORDU

32 yaşındaki oyuncunun 8 sene süren Game of Thrones'un getirdiği şöhret ve sorumluluk nedeniyle oldukça stres altında bulunduğu ve alkol sorunları olduğu belirtildi.

Game of Thrones'ın Jon Snow'u Rehabilitasyon merkezine yatırıldı

PROGRAMINA BİR SÜRE ARA VERDİ

Harington'un sözcüsü Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, "Kit programında bazı kişisel sorunları halletmek ve sağlığına kavuşmak için bir ara verdi" ifadelerini kullandı.

Game of Thrones'ın Jon Snow'u Rehabilitasyon merkezine yatırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Game of Thrones Haberler

500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

Almanyadan Tüm Dostlara Selamlar.

5
3
yanıtYanıtla
Atıl kurt:

Aleykum selam alamanya

yanıt1
yanıt0
Son sezonnun utancı:

Oyuncuları bile bunalıma soktu

2
0
yanıtYanıtla
Mavi:

Asabi haline sukret sen yurt disini bedavami kullaniyor saniyorsun bak burada istedigini yaziyorsun

1
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

BENİM İÇİN FARKETMEZ BEN OLACAKLARI YAZIYORUM TÜRKİYEDE ŞU ANDA İSTEDİĞİN ŞEYİ ÖZGÜRCE YAZAMAZSIN İKTİDAR TEPENE BİNER. AYRICA . . . . . FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ ADI ALTINDA . . . . HAKSIZCA. . . . İKTİDAR, MUHALEFET, ALİ, VELİ KİME OLURSA OLSUN HAKARETE VARAN İFADELER KULLANILMASINADA KARŞIYIM

yanıt0
yanıt4
Atıl kurt:

Asabi sen ordaki yasadigin ülkeyi eleştir bakalım sonra terör faaliyeti olan deasla yazış onların faaliyetlerini veya eta veya ira örgütleri veya yunan altın şafak örgütünün propagandasını yap bakalım kac sene yiyorsun üstelik sorgusuz içeri tiakrlar. Yaptığın sadece gerzeklik yada böyle terör örgütüne yakınlık bu ülke gecekten özgür... ama teröristlere değil

yanıt0
yanıt0
İtfaiye33:

Bunun kendine faydası yok bi de aşık oluyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

TESLA TÜRKİYEYİDE KAPSAYAN KÜRESEL İNTERNET AĞI KURUYOR BU AĞ UYDUDAN YAYIN YAPACAĞINDAN TIPKI HOT BİRD UYDUSUNDA OLDUĞU GİBİ İKTİDAR SANSÜR VE YASAK UYGULAYAMAYACAK HERKES DÜŞÜNCESİNİ , FİKRLERİNİ ÖZGÜRCE VE SERBESTÇE YAYINLAYACAK KALİTESİZ, PAHALI, SANSÜRLÜ İNTERNETE MAHKUM OLMAKTAN KURTULACAĞIZ TEK OLUMSUZ YANI BUNU DIŞARIDAN DOLARLA ALACAĞIZ BASKI VE SANSÜRDEN KURTULMAK İÇİN BUNA DEĞER. TAKİ ÜLKEMİZE GERÇEK ANLAMDA DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK GELENE SANSÜRSÜZ VE KALİTELİ İNTERNET UCUZLAYANA KADAR

0
0
yanıtYanıtla
..........:

Şu çok yaygın olan internet de bizi kandırmis. Hızlı internetimizi yavaşlatmis. Aynı ücrete aynı hızı istemiştik. Dizi seyrederken problem yaşıyorum.

yanıt0
yanıt0
asabi internetçi:

biz yine interneti dolarla kullanıyoruz ana ağlar uluslar arası şirketlerin biz mahalle arası kabloları kendimiz kontrol ediyoruz sadece kısaca hiç fark olmayacak

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title