Haberler

Funda Arar'a konserine 8 kişi geldiği için güldüğü Yavuz Bingöl'den cevap: Allah kahkahasını eksik etmesin

Güncelleme:

Şarkıcı Funda Arar, Şanlıurfa'da vereceği konserini sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'le ilgili konuşurken kahkahalara boğuldu. Tepkisinden dolayı tepki çeken Arar'a sessiz kalmayan Bingöl ise yayınladığı videoda "Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin. Seyircisi, alkışı hep bol olsun" dedi.

Önceki gün Kıbrıs'ta verdiği konser önce basın mensuplarıyla sohbet eden Funda Arar, Urfa'daki konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'ün adını duyunca kahkahaya boğuldu. Arar'ın tepkisini gören Yavuz Bingöl ise sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Funda kahkaha atmış, Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin" dedi.

"BENİM BAŞIMA GELMEDİ, KENDİ BİLECEĞİ İŞ"

Şanlıurfa'da 'Şanlı' unvanının verilişinin 39. yıldönümü etkinliklerinde konser vermesi beklenen türkücü Yavuz Bingöl, alanda sadece 8 seyircinin bulunması nedeniyle konserini iptal etmesiyle ilgili soruyu duyan Arar, kahkahaya boğularak "Benim başıma böyle bir şey gelmedi. Kendi bileceği iş tabii ki" dedi.

YAVUZ BİNGÖL'DEN CEVAP

Funda Arar'ın sözlerinden sonra Instagram hesabından bir video yayınlayan Bingöl "Benim Urfa konserimle ilgili muhabirin biri Funda Arar'a soru sormuş, o da kahkaha atmış. Funda ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var görüşmesek de... Ben hem kendisini hem sesini çok severim. Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin. Seyircisi, alkışı hep bol olsun. Başarıları daim olsun" ifadelerini kullandı.

Funda Arar'a konserine 8 kişi geldiği için güldüğü Yavuz Bingöl'den cevap: Allah kahkahasını eksik etmesin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yavuz Bingöl Funda Arar Şanlıurfa Bingöl Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

Blackened:

Funda Arar'a yakışmadı. Kişiliği ve sanatı ile önde gelen isimlerden biri olarak bilirdik. Yavuz Bingöl'de gayet saygılı cevap vermiş

349
66
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

funda arar sanki çok ahım şahım bir insan. bedava konseri olsa gitmem burada

284
82
yanıtYanıtla
Adem:

Yok canım. Son dönemin en kaliteli sesi ve sanatçısı

yanıt4
yanıt13
HASAN DURMUŞ:

Allah tan kötü söz söylememiş ???? anlayan anladı yavuz bingöl

216
33
yanıtYanıtla
David Termad:

Sanatçının, sanatçıya saygısı YOK. Vatandaş ne yapsın

163
15
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Sanatçındeğil, müsvedde

yanıt6
yanıt4
Nurcan Sarıfakı:

Valla ben Fundayı gizemli akıllı sanardım.Yine yanıldım??

104
21
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Hiç kimse göründüğü gibi değildir yada para insanı şımartır pusulasını şaştırır,,

yanıt50
yanıt7
Hakan Arslanoglu:

Kınamayın, kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz. (Hz. Muhammed)

60
7
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Benim gibi bircok insana Turkuleri sevdiren adam....Yavuz Bingöl efendi, duruşuyla hosgorusuyle tam bir sanatçı . Urfa daki yetkililerin organizasyon eksikliği üzerinden bazi tipler tarafından Yavuz Bingöl ü eleştirmeleri hedef gösterilmesi doğru değil...

53
7
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title