Haberler

FOX TV'nin iddialı dizisi Çocukluk ekranlara veda ediyor

Güncelleme:

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Medyapım imzalı FOX TV 'nin Çocukluk dizisi, ekranlara veda ediyor. Güçlü kadrosuyla da dikkat çeken Çocukluk adlı dizi, 11. bölümüyle final yapacak.

FOX TV'nin cuma akşamları seyirciyle buluşan ve yetimhanede yaşayan çocukların yaşadıkları zorlukları ve duygusal durumu konu alan Çocukluk dizisi ekrana veda ediyor.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Medyapım imzalı olan projede yetimhanede yaşayan bir grup çocuğun etkileyici hikâyesini konu alıyordu. Beren Gökyıldız, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk'i buluşturan dizi 11. bölümde final yapacak.

ÇOCUKLUK GEÇTİĞİMİZ CUMA GÜNÜ YAYINLANMAMIŞTI

Çocukluk dizisi geçtiğimiz Cuma günü yayınlanmamıştı. Yapım şirketi ve kanal tarafından koronavirüs salgını nedeniyle diziye ara verildiği belirtilmişti.

Fox TV'nin iddialı dizisi Çocukluk ekranlara veda ediyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Med Yapım Çocukluk Fox Haberler

500

Yorumlar (17)

VETERİNER:

Fox denilen illet yuvası

7
15
yanıtYanıtla
doktor:

patates bile senden daha akıllıdır.

yanıt3
yanıt2
Cevherooo:

Yahu örümcek kafalı ... Baytar abi sen ne anlarsın guzellikten Yapılan işte kaliteyi senin söylediğin mi belirleyecek.. Bırak bu kötülemek küfreden islerini

yanıt0
yanıt2
Gs:

Çok güzel bır dızı ıdı , lütfen fınal yapmasın

5
5
yanıtYanıtla
kara:

zaten tamamen faydasız bir dizi idi, Tam isabet oldu

3
6
yanıtYanıtla
TV:

biran önce tedbir alınmalı avrupaya ayak uydurmak zorunda değiliz, çağdaşlık bu değil. ilim ve bilimle eğitim ile olur çağdaşlık. zenginliğe giden yolların bir tarafını açmakla, vurdulu kırdılı, eşkıyalı, tecavuzlü, esrarlı , kim kimin eşi beli olmayan ahlaksız sahneler , vb. kötü örnek davranış sergileyen diziler bütün kanalardan kaldırılmalıdır. (en ufak öpüşme sahneleri olanlar bile) bizi örf ve adetlerimize uygun değildir. Özendirici olmakta, . normalmiş gibi . Her şey çığırından çıktı.

3
3
yanıtYanıtla
GÜLFİDAN:

bence güzeldi en azından çocukları anlama konusunda gayet güzeldi insanlar sadece aşk sevgi bakar oldu biraz da çocukları anlama yetimleri anlama olsa daha iyi başarılı bir dizi idi gerçekten içtenlikle bakılırsa anlanacak bir dizi

3
3
yanıtYanıtla
gurzup:

çok gereksiz bir dizi

2
3
yanıtYanıtla
MEH88:

Hadi inşallah

3
2
yanıtYanıtla
aa:

güzelim savaş çı dizisini yediniz.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title