Haberler

Filmlere konu olacak olay! Haydar Dümen'in 100 milyon liralık mirası emlakçısının çocuklarına kaldı

Güncelleme:

Yazar Haydar Dümen'in vefatından önce Beyoğlu'nda sahibi olduğu bina ve daireleri satışını yapması için emlakçıya devrettiği, şahsın hayatını kaybetmesiyle de 100 milyon liralık mirasın emlakçının çocuklarına kaldığı ortaya çıktı. Dümen'in eşi Gül Dümen ise yaşanan karışıklığı gidermek için harekete geçti.

Psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen, geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Dümen'i ölmeden önce Beyoğlu Sıraselviler'de muayenehanesinin yanı sıra aynı bölgede bina, daire, dükkan gibi mülklerinin satışını yapması için emlakçısına devretti. Ancak Dümen ve emlakçının hayatını kaybetmesinin ardından milyonluk mülklerle ilgili beklenmedik bir olay yaşandı.

DÜMEN ÖLÜNCE MİRAS EMLAKÇININ ÇOCUKLARINA KALDI

Sabah Gazetesi yazarı Ömer Karahan, konuyla ilgili yazdığı yazısında şu ifadelere yer verdi: "Olmaz olmaz ya, olayın ardından emlakçı hayatını kaybediyor. Dümen'in ailesi ne yapacağız derken Haydar Dümen de vefat ediyor... Ve işte filmlere konu olacak hikaye o sırada başlıyor. Emlakçının varisleri babalarının mirası olduğu için ona göre hareket ediyor. Haydar Dümen'in de çocukları olmadığı için eşi Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermek için düğmeye basıyor."

"HAYDAR DÜMEN'İN MÜLKLERİNİN DEĞERİ 100 MİLYON LİRA"

"Bölgedeki dairelerin ortalama metre kare fiyatları 10 bin liradan, deniz görüyorsa 15-20 bin liradan, dükkanlar 25-35 bin lira... Binalar ise metrekaresine göre 35 milyon liradan satışa çıkarılıyor. Dümen'in de emlakçıya devrettiği mülklerin değeri yaklaşık 100 milyon lira...Hemen sarıldım telefona, Haydar Dümen'in Beyoğlu'ndaki ofisini aradım, ancak kapı duvar... Dümen'in eşi Gül Dümen'e ise birkaç farklı telefondan ulaşamadık."

Fimlere konu olacak olay! Haydar Dümen'in 100 milyon liralık mirası emlakçısının çocuklarına kaldıHaydar Dümen ve eşi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Haydar Dümen Haberler

500

Yorumlar (11)

Eğrioturdoğrukonuş:

En çok dalavere emlakçı ve otogalerilerde dönüyor

116
3
yanıtYanıtla
Rasim Karakaya:

Ya neden malını mülkünü tutup tapusuyla başkasına devredersin Haydar amca? Hani buna ne gerek var? Çünkü vekaletname de verebilirdin ki, o vekaletname ile bir emlakçı satış gibi tüm işleri zaten yapar. Malını mülkünü adamın üstüne yapmana gerek yoktu.

111
5
yanıtYanıtla
Burak Çakmak:

DÜMEN HABER

108
7
yanıtYanıtla
Demir Acer :

insan hic olmazsa mehmetcik vakfina bagislardi Haydar Dümen dayi

68
25
yanıtYanıtla
Bu son olsun:

Dünya malı kaldı dünyada.

73
6
yanıtYanıtla
OSURAN BOĞA:

Miras gitti desene. Hukuki olarak her şey emlakçının.

65
11
yanıtYanıtla
Melis Okuyan:

Yine hacı hocalar konuştu ???????????????????? bundan sonra ölmeden önce cennete mi cehennemi gideceğini herkes gelip size sorsunlar ????????????????????????

15
56
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

helal paranin hesabi haram paranin cezasi vardir zekatini vermediyse vay haline bu inanlarlar icin kafir veya müfafiksa durum zaten vahim

37
32
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Hocanın kafa hep belden aşağı çalışmış. Evrak işlerine kafa basmamış belli.

11
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Emlakçının çocukları dürüst, namuslu iseler adamın parasını karısına verirler..

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title