Haberler

Star Wars hayranı bir kişi, film esnasında telefonuna bakan adamı yumrukladı

Güncelleme:

Bir yıldır Star Wars'ın yeni filminin çıkmasını bekleyen bir adam, film esnasında telefonuyla oynayan kişiyi yumrukladı. Öfkeli adam kendisini "Bir yıldır bu filmi bekliyorum" diye savundu.

Star Wars serisinin son filmi bazı eleştirmenler tarafından beğenilmese de hayranları izlemek için her şeyi göze alıyor. Kanada'da bir adam film sırasında telefonunu kontrol eden başka bir adamı yumrukladı, "Ben gerçek bir Star Wars hayranıyım. Bir yıldır bunu bekliyorum" diyerek kendini savundu.

STAR WARS HAYRANLIĞI ÖFKEYE DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta gösterime giren 'Star Wars: The Rise of Skywalker' (Yıldız Savaşları: Skywalker'ın Yükselişi) filmi gişede beklentilerin altında kalsa da serinin hayranları ilgileriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Kanada'nın Vancouver kentinde yaşanan olayda, Scotiabank sinemasında filmi izleyen Joe Bond, telefonunu kontrol ettiği için bir izleyici tarafından yumruklandı. Filmin henüz açılış sahnesinde telefonu çalan Bond, bebek bakıcısının aradığını düşünerek kontrol etmek amacıyla telefonunu cebinden çıkardı.

Star Wars hayranı bir kişi, film esnasında telefonuna bakan adamı yumrukladı

"SAKİNLEŞMESİNİ SÖYLEDİM AMA O YUMRUK ATTI"

Bunu gören bir seyirci ise kendisini kaybederek bağırıp çağırmaya başladı. Sinema salonunda yumruklu saldırıya uğrayan Bond isimli vatandaş, yaşanan olay için "Sakinleşmesini söyledim ama sakinleşmedi ve sonra da yüzüme yumruk attı. Pek çok insan bu vaziyeti videoya çekti çünkü bir hayli komikti" şeklinde konuştu" dedi.

Star Wars hayranı bir kişi, film esnasında telefonuna bakan adamı yumrukladı

"BU PİSLİK TELEFONU AÇSIN DİYEREK Mİ BİR SENE BEKLEDİM"

Diğer izleyiciler tarafından yuhalanan ve salondan çıkartılan öfkeli hayran ise "Ben gerçek bir Star Wars hayranıyım. Telefonunu kapat, Lanet olası aklınızı kullanın. Bir pislik telefonunu açsın diyerek mi kahrolası bir sene boyunca bekledim?" diyerek kendisini savundu.

Tartışma esnasında durdurulan film ise, öfkeli adamın dışarı çıkartılmasıyla kaldığı yerden devam etti.

Kaynak: Magazin

Cep Telefonu Kanada Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
500

Yorumlar (15)

Yok Artık!:

Eee? Peki salondaki diğerleri sen filmin içine et diye mi bir yıl bekledi?

8
3
yanıtYanıtla
canıtın:

vay arkadaş, adamın derdine bak.

7
0
yanıtYanıtla
temel:

dunya mal kayniyor herkes bakacak diye bir sey yok sen bekliyor isen herkes bekleyecek mi adam gelmis olabilir film kalitesiz olur bakmak istemez film icin bunu yapana deli derler hayat boyu sinama girmesi yasak olacak

3
4
yanıtYanıtla
gemlik:

bir de aklinizi kullanin semesi yok mu aklimi kaybettirdi alin size medeniyet dediginiz tek disi kalmis avrupali??

0
5
yanıtYanıtla
hımhım:

kavramlar ve kişiler arasındaki farkı dahi anlayamamış biri için iyi kötü cümle kura bilmene sevindim

yanıt4
yanıt0
YILDIZ SAVAŞLARI:

Ne dertler var bee

5
0
yanıtYanıtla
vezir42:

o zaman kapatacaksın kardeşim acl birşey olur bakarsın millet msjlaşıyor instg dolanıyor film esnasın da bunu yapmaya hakkın yok

2
1
yanıtYanıtla
Hamzaaa:

Kiminin ekmeği çok bayat kiminin pırlantası çok küçük. . .

3
0
yanıtYanıtla
Sen Star Wars''ın ya...:

Reklamın iyisi kötüsü yoktur derler ama bu kadar da düşülmez ki. . . Bu kadar bayağılık aşalık olunmaz. . . .

1
1
yanıtYanıtla
tepki:

mal adam bunun yuzun de diger insanlarin sucu ne filmi kendisi maf etmis

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title