Haberler

Fethullah Gülen, Vadi'de 'Muhterem Bey' Olarak Adlandırılmıştı

Güncelleme:

Darbe girişiminden 2 ay önce "kurtlarvadisidarbe.com" adresini satın alması ile dikkatleri üzerine çeken Pana Film, Vadi'de Fethullah Gülen'i 'Muhterem Bey' olarak isimlendirmişti.

Türk televizyon tarihinin en uzun süreli dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketi Pana Film, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bir film çekeceklerini duyurdu. Buraya kadar her şey normal... Ancak "kurtlarvadisidarbe.com" isminin darbe tarihinden iki ay önce alınması kafalarda soru işareti uyandırdı.

PANA FİLM DARBEYİ ÖNCEDEN BİLİYOR MUYDU?

Sosyal medyada bir anda gündem olan konuyla alakalı "Pana Film darbeyi önceden biliyor muydu?" şeklinde tweet'ler atılmaya başlandı. Konuyla alakalı Pana Film'den herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, Vadi'nin geçmiş dönemlerinde Fethullah Gülen'e de yer verildiği ortaya çıktı.

VADİ'DEKİ GÜLEN: MUHTEREM BEY

Gündemdeki konuları yakından takip eden dizinin 2014 yılında yayınlanan bölümünde Polat Alemdar ile 'Hoca' rolünü üstlenen kişi arasında ilginç bir diyalog geçiyor. Yapılan operasyonların kimin eliyle gerçekleştiğini soran Polat Alemdar aldığı "Muhterem Bey" yanıtı ile büyük şaşkınlık yaşıyor. O dönem de büyük yankı uyandıran bu diyalogtaki "Muhterem Bey"in Fethullah Gülen olduğu yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pana Film Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title