Haberler

Eda Erdem'in yere göğe sığdıramadığı heykeli sosyal medyada alay konusu oldu

Güncelleme:

Ülker Stadyumu önüne heykeli dikilen Fenerbahçe ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, eseri çok beğendiğini belirterek "Kol kaslarımdan, saçımın duruşuna, yüzümdeki kararlı ifadeye kadar aslında beni çok güzel resmetmişler" derken birçok kullanıcı "Üstü Eda altı Erdem olmuş" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli için açılış töreni düzenlendi. Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda yapılan törenin ardından konuşan Eda Erdem Dündar, heykeli çok beğendiğini söyledi.

"16 YILDIR KULÜBÜM İÇİN HİZMET VERİYORUM"

Kendisi için unutulmaz bir gün olduğunu belirten başarılı voleybolcu, "Çok mutlu ve gururluyum. Benim için unutulmaz bir gün oluyor. 16 yıldır kulübüm için hizmet ediyorum. Taraftarlarımızla, camiamızla çok güzel bir ilişkimiz var. Bugün burada bu değeri görmek çok değerli. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir gün spor bitecek, voleybol bitecek ama hayatta motivasyonumu kaybettiğim bir noktada heykelimi gördüğüm zaman bugünü hatırladığımda bana devam etme gücü verecek bir şey verdikleri için taraftarlara, herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeline ilk yorum: Kol kasımdan saçımın duruşuna kadar aynı

"İŞİMİ YAPARKEN GENÇ NESİLLERE ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

Heykelin açılışının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne denk gelmesinin de ayrıca anlamlı olduğunu vurgulayan 36 yaşındaki milli sporcu, "Anlamlı bir gün oldu. Günün anlam ve önemi için çok değerliydi. Bugün, Dünya Kadınlar Günü. Ben bir kadın sporcu olarak her zaman işimi yaparken genç nesillere, yeni jenerasyona örnek olmaya çalışıyorum. Onlara 'Ben yapabiliyorsam siz de yapabilirsiniz' mesajını vermeye çalışıyorum. Buradan tüm emekçi kadınlarımızın günü bir kez daha kutlu olsun. Bizler çok güçlüyüz, yapamayacağımız hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeline ilk yorum: Kol kasımdan saçımın duruşuna kadar aynı

"HEYKELDE BENİ ÇOK GÜZEL RESMETMİŞLER"

Son olarak heykelle ilgili ne düşündüğünü de dile getiren Eda Erdem Dündar, "Heykelimi ben çok beğendim. Pınar Öktem Doğan ve ekibinin de özverili bir şekilde çalıştıklarına yakından şahit oldum. Benim çok hoşuma gitti. Farklı bir şey olsa da ben yine de çok beğenecektim. Kol kaslarımdan, saçımın duruşuna, yüzümdeki kararlı ifadeye kadar aslında beni çok güzel resmetmişler. Ellerine sağlık. Ben çok beğendim ama takdir sizlerin. Umarım sizlerin de hoşuna gitmiştir" sözlerini kaydetti.

Eda Erdem Dündar'ın heykeli kısa sürede sosyal medyada alay konusu oldu. Heykeli beğenmeyen birçok kullanıcı "Kimse bakıp uyarmadı mı" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeline ilk yorum: Kol kasımdan saçımın duruşuna kadar aynı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Fenerbahçe Eda Erdem Voleybol Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

Hans Peter:

Zaten heykel dikmekten baska bir is e yaramiyorsunuz. Sonrada basari diye övünün.

190
170
yanıtYanıtla
Akıncı:

Böyle bir Eda mı olur yahu. Ayıptır. Heykele sanki pehlivan kısmeti giydirmişler.

156
5
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

madamı adam yapmışlar

137
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Çok komik olmuş : D

126
5
yanıtYanıtla
Mustafa Aldemir:

Manken gibi kızı avatar a benzetmişler

112
4
yanıtYanıtla
Unver S:

Heykeli yapan kesin Galatasaraylıdır. Çift cinsiyetli sanki

41
45
yanıtYanıtla
Deniz Sosyal:

Tenhada kertmesinler diye tedbir almışlardır. Malum ne damacana bıraktılar ne cansız manken. Fenerlidir yapan.

yanıt21
yanıt14
BERAT HALİD:

Memleketin büyük eksiklerindendi iyiki yapıldı bu heykel

52
15
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Törenin başından beri ne yapmaya çalıştığınız şimdi anlaşıldı. Elinizden geleni ardıniza koymayın onlara olan sevgimiz bitmez aksine büyür.

24
40
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Nezaketen beğendim demek istemiştir

42
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title