Haberler

Şarkıcı Fatih Bulut'un sürekli elleriyle oynamasının sebebi babasının ölümü çıktı

Güncelleme:

Ertem Şener'in sunduğu programa konuk olan şarkıcı Fatih Bulut, askerdeyken babasının ölüm haberini aldıktan sonra sürekli elleriyle oynamaya başladığını ve yüzde 40 işitme kaybının olduğunu söyledi.

Çok Sevdim Yalan Oldu isimli şarkısıyla kısa sürede fenomen olan ve bir şarkısıyla 86 milyon dinlenmeye ulaşan Fatih Bulut, katıldığı canlı yayında bir hastalık yüzünden yüzde 40 işitme kaybının olduğunu söyledi.

YENİ ŞARKI ÇIKARIYOR

Önceki gün Ertem Şener'in BiPlay TV'deki programına konuk olan Fatih Bulut, "2 yaşındayken geçirdiğim bir hastalık nedeniyle yüzde 40 işitme kaybım var. Nota da bilmem, notasız okurum şarkıları. Yakında 4 yeni şarkım çıkacak. Sevenlerim yine buna benzer bir eser istiyor, o da hazır; adı 'Sultan Süleyman' olacak."

"BABAMIN ÖLÜM HABERİNİ ALINCA ŞOKA GİRDİM"

Fatih Bulut, sunucu Ertem Şener'n 'Hep bir hareket halindesin bunun bir sebebi mi var?' sorusuna "Benim kulağımda akıntı olmuş. Yüzde 40 işitme kaybım var. Kulak akıntım olduğunda toplum içine giremezdim. Birde askerde babamın ölüm haberini alınca şoka girdim. Tugayda telefon kulübeleri falan vardı onları parçaladım. Oradan kaldı ben de. Mesela bu konu açıldığında kulaklarıma uğultu geliyor. Cenaze falan olduğunda ben duramıyorum. Babamın cenazesini görseydim belki de kalmayacaktı. " cevabını verdi.

"İREM SAK'A TEKLİFTE BULUNDUK"

Şarkının İrem Sak'ın yaptığı paylaşımla patladığını hatırlatan Fatih Bulut, sürpriz bir işbirliğinden de söz etti: "Kendisiyle sanal alemde bir ön görüşmemiz oldu, ikinci klipte oynaması için teklifte bulunduk."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ertem Şener Fatih Bulut Haberler

500

Yorumlar (41)

onur:

eğer dogruysa hakkını helal et bılıp bılmeden gunahını aldım hap içiyor uyuşturucu içiyordur kesın dıye sımdı utandım

40
1
yanıtYanıtla
alicooooo:

ülkede insanlari yargilamadan herseyi söyleyin siz adam olmazsiniz

yanıt13
yanıt0
taşra delikanlısı:

işte gariban adam bakalım parayı bulunca napacak

21
3
yanıtYanıtla
misafir:

Ben diyeyim kardes parayi bulunca tasra delikanliligi kalmayacak magazin adami olucak zaten yavas yavas oluyor baksana magazinsel haberlere cikiyor. . . . .

yanıt9
yanıt5
Hu:

Ibrahim tatlises gibi bozacak

yanıt1
yanıt2
Hadi canım:

Tüm hareketlerinden uyuşturucu kullandığını bariz anlaşılıyor. Anlamamak için aptal olmak gerek

15
6
yanıtYanıtla
efe:

aynen

yanıt5
yanıt3
kayserili orhan:

Kimseyi kınamayın, kimbilir ne derdi vardır

19
1
yanıtYanıtla
boş işler peşinde koşun bakalım:

gerçek sanatçılara hakarettir bu adamın okudugu şarkıyı dinlemek begenmek. çok ama çok kötü ve kaba bir uslupla okumuş. . . . sıfır . . . böyle her önüne çıkanı tv ye çıkarır biryerlere taşırsak, çıta çok aşağılara düşer kaliteli sanatçı yetişmez. . . . . . yazık olur konservatuar okuyan eğitimli kalben gönül veren insanlara. . bu kişi şarkı söylememiş resmen külhanbeyi tavırla kötü bir sesle yırtmış kendini. . . .

6
11
yanıtYanıtla
Ermeni:

Kayseri elide oynar başka yeride oynar kayseri ıh hı

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title