Haberler

Farah Zeynep Abdullah "Çirkin ve iğrençsin" diyen takipçisini ifşa etti

Güncelleme:

Açıklamaları ve yer aldığı projelerle sık sık adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, kendisine "Çirkin ve iğrençsin" diyen kadın takipçisini ifşa etti.

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oyuncu olan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabında takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Oyuncu, kendisine "Çirkin" diyen bir kadın takipçisinin de fotoğrafını ifşa etti.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, bir kadın takipçisinin "Çok çirkinsin ya ne bu Allah'ım nasıl bir iğrençlik" yorumuna sessiz kalamadı. Takipçisinin adını ve fotoğrafını ifşa eden Abdullah, "Özür dilerim güzellik" ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah 'Çirkin ve iğrençsin' diyen takipçisini ifşa etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Farah Zeynep Abdullah Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

mardinli yiğit:

takipçisi ondan daha güzel, doruya doğru.. daha kadınsı.

112
111
yanıtYanıtla
Ozan METİN:

Senden daha güzel zeynep orası kesin

60
54
yanıtYanıtla
Ozan METİN:

Senden daha güzelmiş orası kesin

54
48
yanıtYanıtla
ilhan:

Her şeye inanma çirkin değilsin

33
37
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Kız amacına ulaşmış

28
2
yanıtYanıtla
turan atsız:

çirkinsin derken kendine bakmak lazım farah sadece resmini paylaşmış şaşı olsa da burda baya hayran yapmış doğal bulmuşlar eminim kendileride doğaldır.

12
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title