Haberler

'Fakir Oğlan'dan Anlamlı Çağrı!

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizisi 'Zengin Kız Fakir Oğlan'ın bu haftaki bölümünde oldukça önemli bir sosyal konuya el attı.

TRT 1'in son dönemde adından sıkça bahsettirdiği sevilen yapımlarından "Zengin Kız Fakir Oğlan" dizisinin bu akşamki bölümünde 'Gönül Elçisi ve Koruyucu Aile Programları'nın sosyal mesajı yer aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın desteğiyle Türkiye'nin 81 ilinde uygulanan koruyucu aile programı, bu kez bir dizi filme konu oldu.

TRT 1'de her her Perşembe yayınlanan sevilen aile dizisi 'Zengin Kız Fakir Oğlan'da işlenen 'Koruyucu Aile' konusu, filmin son dakikalarında toplumsal bir mesaj olarak izleyiciye aktarıldı.

Filmde mazbut bir ailenin bankacı çocuğunu canlandıran, holding sahibi Kemal beyin kızına aşık 'Fakir oğlan Nurhan'ın telefon konuşmasına şahit olan Şükrü karakteri, Kemal bey ve ailesinin durumdan şüphelenmesini sağlar.

Nurhan'ın önceki evliliğinden bir kız çocuğunun olduğuna inanan Kemal bey ve ailesi, küçük kızla birlikte evlerine gelen Nurhan'a tepki gösterir.

Fakir oğlan Nurhan ise yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak üzere yaptığı konuşmada, Kemal bey ve ailesine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen 'Koruyucu Aile Programı'ndan bahseder.

Bakanlığın programına dahil olarak Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bulunan bir çocuğu yanlarına aldıklarını belirten Nurhan, senaryo gereği verdiği toplumsal mesajda tüm aileleri, aile şefkatinden uzak çocukların bakımı ve onların topluma yararlı bireyler olması için birer 'Gönül Elçisi' ve 'Koruyucu Aile' olmalarını ister.

Kaynak: Star / Magazin

Zengin Kız Fakir Oğlan Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title