Haberler

Ezo Sunal: "Çok Büyük Bir Kemal Sunal Hayranıyım..."

Güncelleme:

Öykü Özdoğan'ın hazırlayıp sunduğu "20 DAKİKA", "Güldüy Güldüy Show Çocuk"un şovun moderatörlüğünü yapan Ezo Sunal'ı konuk etti.

"ÇOCUKLARLA ZAMAN GEÇİRİNCE HASTALIK, DERT KALMIYOR..."

"Aldığım eğitim, çocuklarla çalışmalarım ve Ali Sunal'ın kardeşi olmam nedeniyle beni projenin moderatörü olarak seçtiler" diyen Ezo Sunal, projenin içinde olmaktan büyük keyif aldığını belirtti. Sunal, "Beni besleyen, hayatta mutlu olmamı sağlayan en önemli şeylerden biri, günde bir saat çocukların olduğu bir yerde zaman geçirmek... Herkese tavsiyem, çocuklarla zaman geçirsinler. Hastalık, dert kalmıyor..." diyerek itirafta bulundu.
Ezo Sunal'ın abisi Ali Sunal'ın Güldür Güldür Show'da büyük bir başarıya imza attığını ve komedide klasikleştiğini söyleyen Sunal, onların başarısının "Güldüy Güldüy Show"un ortaya çıkmasında çok etkili olduğunu da sözlerine ekledi.

"HEM KULİSTE HEM DE SAHNEDE ÇOK KEYİF ALIYORUZ"

İlk günden beri "Güldüy Güldüy Show" ekibinde yer alan 13 yaşındaki Berat Efe Parlar ve 11 yaşındaki Eda Döğer, ekibe nasıl katıldıklarını dinleyicilere anlattı. Eda Döğer, "Seçmelere katılmamda öğretmenim çok destek verdi" derken Berat Efe Parlar da "Seçmelere aday olduğumu öğrenince hemen gönderdikleri teksti ezberledim. Aile içerisinde şova katılmamı en çok ben istedim" dedi. Genç oyuncular, hem kuliste hem de sahnede çok keyif aldıklarını da sözlerine ekledi.

"SAHNEYE ÇIKINCA O HEYECANIN YERİNİ ENERJİ, GÜZEL BİR EĞLENCE ALIYOR"

Güldüy Güldüy Show'un okul gibi olduğunu belirten genç oyuncular, provalarda oyuncu koçlarından ve yönetmenlerinden yardım aldıklarını anlattı. İkili, sahnede olmanın inanılmaz bir duygu olduğunu belirtirken Berat Efe, "Sahne arkasında çok heyecanlanıyoruz. Ama sahneye çıkınca o heyecanın yerini enerji, güzel bir eğlence alıyor" dedi.

"SAHNE ARKASI, İZLEDİĞİNİZ SKEÇLER KADAR EĞLENCELİ!"

Ezo Sunal, "Çocukların role girmeleri için birtakım çalışmalar yapılıyor. Bunun yanısıra sırasını bekleyen arkadaşlarla bol bol oyun oynuyoruz ve sohbet ediyoruz. Sahne okul gibi, çok şey öğreniyorlar. Sahne arkasında da çok iyi anlaşan, keyifli bir ekip olduk. Hatta kulis, sahnede izlediğiniz skeçler kadar eğlenceli" dedi.

"ÇOK BÜYÜK BİR KEMAL SUNAL HAYRANIYIM"

Ezo Sunal en sevdiği Kemal Sunal filmi sorusuna "Hiçbirini ayıramam. Çok büyük bir Kemal Sunal hayranıyım" diye yanıt verirken Berat Efe ve Eda da Kemal Sunal'ın tüm filmlerini çok sevdiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Kemal Sunal Ali Sunal Döğer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title