Haberler

Evli Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi!

Güncelleme:

Manken Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel, başka biriyle evli olan sevgilisi ve iki çocuğunun babası Rıfat Sarıcaoğlu ile önceki gün City's Nişantaşı'nda ilk kez objektiflere takıldı. İşte çok konuşulacak o kareler...

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Yaklaşık 9 yıldır beraberlikleri olan Burçe Gürselile Rıfat Sarıcaoğlu baş başa öğle yemeği yediler. Yemek sonrası görüntülendiklerini fark eden çift kısa süreli panik yaşadılar.

"GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ"

AVM'de çocukların babası Rıfat Sarıcaoğlu ile vedalaşan Gürsel, ilişkisi hakkında "Söylenecek bir şey yok. Görünen köy kılavuz istemez." dedi.

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Burçe Gürsel, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna "Evlilik düşünmüyoruz. Biz çocuklarımızla böyle mutluyuz. Çok şükür harika bir hayatım var. Böyle devam edeceğiz" diye yanıt verdi.

Rıfat Sarıcaoğlu ise sessiz kalmayı tercih etti.

BURÇE GÜRSEL KİMDİR?

2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikinci seçilen Ece Gürsel'in ablasıdır.

BURÇE GÜRSEL-RIFAT SARICAOĞLU OLAYI NEDİR?

Burçe Gürsel'in bir dönem Vakıf Üniversiteleri Birliği Başkanı olan Rıfat Sarıcaoğlu'nu Maltepe Köprüsü'nde yürüdüğü esnada eterle bayıltarak, spermlerini çaldığı öne sürülmüştü. Gürsel, hakkında çıkan iddialarla ilgili, "Rıfat Bey'in sosyal medya hesabı yok. Kendisinin öyle bir açıklaması yok. Fake (sahte) hesap üzerinden yapılan açıklama. Her şey isteyerek oldu" demişti.

Burçe Gürsel, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Kendisiyle sekiz yıl içinde çok kısa bir birlikteliğimiz oldu. İki çocuğumuz var. Rıfat Bey bize maddi, manevi her konuda destek veriyor. Bazı sebeplerden dolayı ayrı yaşıyoruz. Kendisi şu anda ailesiyle, ben de kendi ailemle yaşıyorum. Bizim gizli, saklı hiçbir zaman ilişkimiz olmadı. Ailesi ve çevresinin her zaman bizim ilişkimizden haberi verdi. Eşiyle hiçbir zaman bir araya gelmedim. Rıfat'ın eşiyle hiç konuşmadım bu zamana kadar. Eşi benim muhatabım değil. Muhatabı Rıfat'dır.

Rıfat ile eşinin sorunu onları bağlar. Onların hayatı sonuçta. Ben kimseyi zorlamadım, kimseyi aldatmadım. Rıfat'ı hiçbir zaman zorlamadım. Kendi iradesi var. Rıfat ile evli olsam ve başka bir kadından çocuk yaptığını duysam asla onu affetmem, hemen boşanırdım."

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ece Gürsel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title