Haberler

    Evinizdeki sınıfta hayatı kolaylaştırın

    Güncelleme:

    1) ÖNEMLİ PARÇALARDANKulaklıkÇevrimiçi derslerde, kulak üstü kulaklıklar sağlıklı bir seçenek. Özge Altınok Lokmanhekim JBL'in JR300 ürününü öneriyor.

    1) ÖNEMLİ PARÇALARDAN

    Kulaklık

    Çevrimiçi derslerde, kulak üstü kulaklıklar sağlıklı bir seçenek. Özge Altınok Lokmanhekim JBL'in JR300 ürününü öneriyor. mediamarkt.com.tr'de 237 lira.

    2) TEBEŞİR YOK, TUŞ VAR

    Akıllı tahta

    Gülay B. Altan "Karatahta dizaynı çelik kalemiyle gerçek kağıt-kalem deneyimine pek yakın" diyor. Xiaomi'nin 13.5 Inç Mijia modeli www.market.miuiturkiye.net'te 265 lira.

    3) İNTERNET HIZI ÖNEMLİ

    Internet Router

    Merkez modemden çocuk odasına kablo çekerek kurabileceğiniz bir router, internet bağlantısını güçlendirir. Everest EWR 301 model ürün n11.com'da 124 lira.

    4) EY ÖZGÜRLÜK...

    Kablosuz klavye

    Çise Ayhan Helvacıoğlu, kablosuz klavye için Logitech'in K480 Multi-Device kablosuz bluetooth'lu modelini öneriyor. gittigidiyor.com'da 450 lira.

    5) TAŞINMASI KOLAY

    Laptop sehpası

    Derya Divrikli "Çocuğun her yerde ergonomiye uygun çalışabilmesi için mutlaka evinizde olmalı" diyor. Mavera ahşap laptop sehpası hepsiburada.com'da 200 lira.

    6) KABLOLAR AZALSIN

    Kablosuz fare

    Hareket kabiliyetini arttıran kablosuz fareler çok kullanışlı. Kablo karmaşasını da önlemiş olursunuz. Apple'ın Magic Mouse 2 şarjlı model troyestore.com'da 580 lira.

    7) ŞARJI HİÇ BİTMEYECEK

    Taşınabilir şarj

    Taşınabilir şarj aleti için Umut Fırat Eroğlu "Çocukların her mekanda çalışmasını kolaylaştıracaktır" diyor. Cartoon Unicorn Powerbank, n11.com'da 99 lira.

    8) RENKLİ KARTUŞU OLSUN

    Yazıcı

    Yavuz Samur "Hem tarayıcısı hem de renkli kartuşu olan bir yazıcı almanızı öneririm" diyor. HP 3XV18B Deskjet 2720 mediamarkt.com.tr'de 400 lira.

    9) DERSTE AKTİF OLSUN

    Mikrofon

    Derste çocuğunuzun öğretmenine soru sorması için bir masaüstü mikrofonu edinebilirsiniz. Trust'ın 21674 Primo masaüstü ürünü trendyol.com'da 46 lira.

    10) KAYBOLMASIN...

    Kulaklık standı

    "Kulaklık nerede" derdine son. İpek Süer "İşi bitince yerine asılsın; kayboldu, kırıldı meselesi kapansın" diyor. Xrades markalı stand, trendyol.com'da 60 lira.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    xiaomi Gülay Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title