Haberler

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı evde olan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, spor salonuna gidemediği için evinde amuda kalkarak artistlik hareketler yaptı. Kıvrak vücuduyla dikkat çeken oyuncu, pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Bu zamana kadar birçok dizide rol alan ve Çukur'daki Sena rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, koronavirüs salgınının Türkiye yayılmasının ardından kendisini eve kapattı. Bu süreçte sağlıklı beslenmeye ve sporunua özen gösteren oyuncu, en doğal hallerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

AMUDA KALKIP POZ VERDİ

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile etkileşim halinde bulunan oyuncu, yaptığı spor hareketleriyle dikkat çekti. Evinde mini şortuyla spor yapan Dilan Çiçek Deniz, kapıdan destek alarak amuda kalktı. Boyunun uzunluğunu, vücudunun kıvraklığını da sergileyen pozlar veren Dilan Çiçek Deniz, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

İşte Dilan Çiçek Deniz'in pozları...

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dilan Çiçek Deniz Türkiye Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (35)

Gerçek avni:

şu vücudunuzu niye sergiliyorsunuz.bunu sosyal medyada yayınlamanın ne anlamı var.

18
3
yanıtYanıtla
Dilan:

Sen niye tıklayıp bakıyorsun şebelek

yanıt16
yanıt6
Gerçek:

döverim la seni

yanıt2
yanıt3
ASLAN:

Sana ne? pis çomar

yanıt0
yanıt0
HABERCİ:

HABER DEĞERİ YOK.

15
0
yanıtYanıtla
Ersin:

demekki unutulunca vücudunu sergilemek gerekiyor bu cenahta

11
0
yanıtYanıtla
Tuba:

Daha napacaklarını şaşırmışlar:)

10
1
yanıtYanıtla
Gerçek Avni:

mrb.yaş kaç la.ben avni.

yanıt4
yanıt1
avni ikile:

burdan bile yolunuzdasınız heee düşüyo mu :DD

yanıt4
yanıt0
Bumot:

Iyi olmuş, beynine biraz kan giderse akıllanır.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title