Haberler

Evden kaçan 9 aylık hamile eşini bulmak için yayına çıktı! Çocuğunun başka birisinden olduğunu öğrendi

Güncelleme:

Murat Bey, mart ayında evlendiği 9 aylık hamile karısının evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol'da programına başvurdu. Kocasını canlı yayında görünce programa bağlanan kadın ise "Ben Yıldıray'a kaçtım. Bebeğim de ondan" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Murat Bey, 9 aylık hamile karısının evden kaçtığını söyleyerek yardım istedi. Mart ayında evlendiği eşinin ikinci kez evden kaçtığını söyleyen adam, canlı yayında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Programa telefonla bağlanan kadın, bebeğinin eşinden olmadığını ve sevdiği adama kaçtığını söyledi.

"EŞİM YILDIRAY DİYE BİRİNE KAÇTI"

23 Kasım'da 9 aylık hamile karısı Seda'nın evden kaçtığını söyleyen Murat Çalıcı, "Eşim benden telefonunu hep saklardı. Bir dün tanımadığım bir numaradan 'Bebeğim' yazılı mesaj geldi. Kim olduğunu sorunca 'Eskiler yazıyor' diyerek tuvalete gitti. Orada gelen mesajı falan silmiş. Eşim daha önce de evden kaçmıştı. 15 gün sonra eve geldi yanında valiz ya da başka bir eşya yoktu. 23 Kasım'da ben evden çıkınca o da evden çıkmış. Hemen üst katta kamera vardı. Oraya çıktım. Bizim orada mahalle var, Dutluk diye. Eşim 2 sefer oraya gidip geliyor. Gri renkte bir araç var. Daha önce görmemiştim. Ama Yıldıray Dalkıran diye birinden şüpheleniyorum. Konaklı'da eşimin kuzeni var. O bana yardım ediyordu. Onu arabaya binerken görmüş." dedi.

Evden kaçan 9 aylık hamile eşini bulmak için yayına çıktı! Çocuğunun başka birisinden olduğunu öğrendi

"DNA TESTİ İSTİYORUM"

Eşinin sürekli kendisini çocuğu göstermemekle tehdit ettiğini söyleyen Murat Bey, sözlerine şöyle devam etti: "Eşim beni kışkırtmak için 'Çocuğu başkasının üstüne yaptıracağım' diyordu. Bu çocuk kimden gülüm? diye sordum ben. 'Senden değil' diyor. Mesajları duruyor. Ben hiç tepki vermedim. Böyle bir olumsuzluk kafamdan geçmiyor. Ama DNA testini istiyorum."

Evden kaçan 9 aylık hamile eşini bulmak için yayına çıktı! Çocuğunun başka birisinden olduğunu öğrendi

SEDA HANIM: YILDIRAY'IN YANINDAYIM, ÇOCUĞUM DA ONDAN

Eşinin iddialarının ardından canlı yayına telefonla bağlanan Seda Hanım ise "Ben kayıp değilim. O fotoğrafımın canlı yayından kaldırılmasını istiyorum. Alanya'dayım, ailem nerede olduğumu biliyor. Yıldıray Dalkıran'ın yanındayım ve ailem biliyor" ifadelerini kullandı. Esra Erol'un "Yıldıray Dalkıran sizin neyiniz oluyor?' sorusuna Seda Hanım'ın verdiği yanıt izleyenleri şoke etti. Seda Hanım "Eşim oluyor. Çocuğumun babası." dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

Ahmet YILMAZ:

Bence erkeğin bu konuda dava açması lazım. Maddi tüm tazminatları talep etmesi lazım kadından.

749
5
yanıtYanıtla
Ahmet ÖZÇELİK:

Maalesef ki öyle birşey alamıyoruz. Direk boşanma oluyor. Psikolojik bunalımlar yanımıza kâr kalıyor. Burada da çifte standartı görüyoruz. Arkadaş çok masum dışarısı böyle değil malesef evli insanlar sürekli aldatmanın derdinde. Eli ayağına düzgün o şaftı kaymış karıya lüzum yok

yanıt319
yanıt6
mert kılıc:

KARDEŞİMİZ ÜSTÜNE BİRDE ÖMÜR BOYU NAFAKA VERMEYE BAŞLAR KADINA :) SONUÇTA KADIN VE KADINLAR ÜSTÜNDÜR , MAKS. ADALET.

555
46
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

evden kaçan kadından hayır gelmez.

447
10
yanıtYanıtla
özgür :

BAŞINI ÖRT HER PİSLİĞİ YAP. YAZIK YAZIK ÇIKARIN ŞU BAŞÖRTÜSÜNÜ. BAŞINIZI KAPATMAK SİZİ NAMUSLU YAPMAZ

271
21
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Onlar başörtüsünü dini gereği olarak değil süs olarak takıyorlar.

yanıt4
yanıt0
JY:

BU KAPALILARDA HER TURLU YOL VAR.

87
122
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

begenmemisler yorumunu ben begendim haklisin. basini kapatan da her turlu yol var basi acik en azindan dini kirletmiyor.

yanıt62
yanıt69
Celil Çetin:

Kapalı deme kapanmayı moda olarak kullananlara söyle gerçekten Allah Teala için kapananların günahını alıyorsun

yanıt36
yanıt2
ramazan köylü:

Validenizden biliyorsunuz galiba

yanıt3
yanıt2
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title