Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fragmanında büyük sürpriz! Deniz Çakır geri mi dönüyor?

Güncelleme:

Yayınladığı ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni fragmanında Hızır'ın yurt dışına giden eşi Meryem'i oynayan Deniz Çakır geri dönüyor.

152 bölümdür ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 153'üncü bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına damga vuran an ise kendi isteğiyle diziden ayrılan Deniz Çakır'ın yenide kadroya dahil olma iddiası oldu.

DENİZ ÇAKIR GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen ve Ozan Akbaba'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde, Meryem Çakırbeyli sürprizi yaşanıyor. Ailesine söz veren Hızır, bir daha Meryem'i üzmeyeceğini söylüyor. EDHO'da 3 sezon boyunca Meryem Çakırbeyli karakterini canlandıran Deniz Çakır, iki sezon önce kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı. EDHO'da senaryo gereği yurt dışında olan Meryem'in geri dönmesiyle Deniz Çakır'ın da yeniden diziye katıldığı iddia edildi. Ancak dizide Hızır'ın eşi Meryem rolünü Deniz Çakır'ın mı yoksa başka bir oyuncunun mu canlandıracağı ise henüz belli olmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fragmanında büyük sürpriz! Deniz Çakır geri mi dönüyor?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sınırsızların kurduğu oyuna, oğlunun canını kurtarmak için dahil olan Tufan, yaptığı hatanın bedelini yine oğlunun canıyla ödedi. Orhan'ın ölümüyle eski dostların arasındaki düşmanlık son bulmayacak aksine ikilinin intikam hırsı katbekat artıyor.

Bu kayıpla ilgili iki taraf da birbirini suçlarken, masa üyelerinin tavrı gayet net olacak, Tufan'ın infazının biran önce gerçekleşmesi gerektiğini dile getireceklerdir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fragmanında büyük sürpriz! Deniz Çakır geri mi dönüyor?

Tufan'a göre yaşanan kaybın tek sorumlusu olan Hızır ise hem bir babanın evladını kaybetmesinin ne demek olduğunu bildiğinden hem de Orhan'ı yeğeni olarak gördüğünden cenaze gününden önce kimsenin harekete geçmesini istemez. Hatta

Tufan ise içindeki öfkenin dinmesine izin vermeden intikamını almak adına kolları sıvar. Hızır'a karşı açacağı savaşta yenilgiye uğramamak için Çakırbeylilerle bir bağı olmayan eski ahbaplarını da cephesine katacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fragmanında büyük sürpriz! Deniz Çakır geri mi dönüyor?

Yakın dost olan masa üyelerinin arasına kan girdiğini öğrenen Cengiz de Hızır'ı bitirmek için derhal harekete geçer. Tufan'ın acısından faydalanarak yapacağı planla bu krizi fırsata çevirmeye çalışacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Çakır Meryem Haberler

500

Yorumlar (30)

gurbetci:

bu kadin bu diziye dönerse daha izlemem

20
40
yanıtYanıtla
1234:

Çokta tınnn

yanıt10
yanıt1
Muharrem AŞAN:

Deniz ÇAKIR geri gelirse reyting dahada artar, SEVİLEN OYUNCU

24
21
yanıtYanıtla
EŞKİYA BİTMİŞTİR BENİM İÇİN:

BU KADİN DİZİYE DÖNERSE İZLEMEM

16
25
yanıtYanıtla
Ekşi elma:

Cibutiye kdr yolun var

yanıt16
yanıt1
BRO:

Bence de Meryem geri dönmeli. Diziye heyecan katacak.

23
12
yanıtYanıtla
?:

cansu dere yada defna samyeli olsun deniz çakırı istemiyoruz.

1
22
yanıtYanıtla
123:

Olur paşam, hemen yapımcıyı arıyorum

yanıt10
yanıt0
Adınızı Yazın:

islama hakaret eden bu sahsı diziye alırlarsa asla diziyi izlemem ve atv yi evden siler atarım. Atv çok yanlış yapıyo yakışmadı

7
14
yanıtYanıtla
123:

İslama nerde hakaret etti, türbanlıyla tartışma İslama hakaretmi oluyor embesil, din tğrbanlılaramı ait?!

yanıt10
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title