Haberler

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yorumunu görünce çıldırdı: Gerçekten manyaksınız!

Güncelleme:

Sosyal medyada oldukça aktif olan Pınar Altuğ, eşiyle olan her paylaşımında kötü eleştirilerin hedefi oluyor. Altuğ, bir takipçisinin "Eşek kadar kadın, çocuk yaşta adamla evlendi" yorumunu görünce çileden çıktı. Altuğ takipçisine "Gerçekten manyaksınız" sözüyle tepki gösterdi.

Ekranların uzun soluklu dizileri arasında olan Çocuklar Duymasın'da "Meltem" karakteriyle üz kazanan Pınar Altuğ, kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan'la 14 yıl önce nikah masasına oturmuştu.

GELEN YORUM HERKESİ KIZDIRDI

Evlendiği günden bu yana, eşiyle arasındaki yaş farkı sürekli gündeme gelen Pınar Altuğ, yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada olumsuz eleştirilere maruz kalıyor. Son olarak eşi ve kızıyla duygusal bir paylaşım yapan Altuğ'a gelen yorum başta ünlü oyuncuyu olmak üzere, birçok kişiyi de kızdırdı.

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yorumunu görünce çıldırdı

"OĞLUNUZ GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Bir takipçisi Altuğ'un fotoğrafının altına "Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta bir adam bulup evlendi. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes" yorumunu yaptı. Yorumu gören Altuğ ise "Hay Allah! Siz daha uygun birini bulun, o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız!" sözleriyle takipçisine cevap verdi.

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yorumunu görünce çıldırdı

TAKİPÇİLERİ DESTEK VERDİ

Birçok takipçi Pınar Altuğ'a destek verirken "Artık kadını rahat bırakın" tarzında yorumlar yaptı.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Instagram Haberler

500

Yorumlar (10)

Emre Guler:

kendınen 40 yaşak kucuk kızla beraber acun ılıca ıcın oo yakısır yapar para var dıyorsunuz ama kac yıldır guzel bır evlılık yapn bu aıle ıcın acımasız ca yorum yazıyorsunuz cok ayıp kıskanclık cekemezlık baska bırsey degıl bu yapılan

291
20
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kadın evlenmiş ve bir evlâdı var bu kadar zulüm etmeyin ayıptır, ne yaşıyor ise kocası ile yaşıyor, pırıltılı dünyanın bazı ünlüleri gibi her köşe başında farklı biri ile tavşancı'lık oynamıyor, özellikle hemcinsleri bu kadına saldırıp kendi ruhunu huzura erdirmeye çalışıyor ..

176
21
yanıtYanıtla
kedimi uçak çarptı:

insanların seçimine neden saygı duyulmuyor. Birbirleriyle anlaşmışlar yada sevmişler evlenmişler sanane banane yada kimene

165
12
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Sürekli olarak eşi üzerinden ağır hakaretlere maruz kalan Pınar hnm. Bu güne kadar benzer türde yaptığınız haberler bini aştı. Acaba diyorum, negatif türde bu haberlerden besleniyor olabilir misiniz? Ya da niye özelinizi bizimle paylaşırsınız ki? "Eşek kadar erkekler" kendisinden değil 9 yaş,19 yaş küçük kadınlarla fink atıyor, evleniyor, dede olacak yaşta baba oluyorlar. Ama karışan yok. Neden mi? Çünkü sizin gibi milletin gözüne sokmuyorlar, ondan.

66
53
yanıtYanıtla
uCube :

Başkalarının hayatlarına burnunu sokmaktan, halk olarak ne zaman vazgeçmeyi düşüneceğiz bakalım. Kadın mutlu ve adam da mutlu. Yok çocuk yaşta adamla evlenmiş. Boyu kısa olabilir, çocuksu durabilir ama adamın yaşı belli. Yaptığınız yorum inciltir arkadaş, aile üzerinden gereksiz yorum yapmayın. ;))

96
10
yanıtYanıtla
pentakill lol:

bizim ülkemizde mutluluğu kaldıramayan insanlar başkalarına savaş açıyor. aslında zihinlerine ve düşüncelerine savaş açsalar mutlu olacaklar :)

83
15
yanıtYanıtla
lavinia :

size ne isteyen istediği kişi ile evlenme hakkına sahip evliler ve mutlular Allah aşkına şu kadını bir salın ya sizi neden geriyor cidden çok merak ediyorum

84
10
yanıtYanıtla
Muhittin :

Bu olay bi sanatci degilde halkdan birinin olsaydi sen ne derdin pinarcim? Elestirdigin yorumdan once buna cevap ver

55
35
yanıtYanıtla
Ahmet Tp:

Akıllı kadın

73
11
yanıtYanıtla
Mehmet şahin Asan:

Bende bir erkeğim ve kendimden 9 yaş buyuk bir kadınla evliyim o kadar mutluyum ki kelimelerle ifade edemem eşimde çok mutlu Altuğ ailesine derim ki ...dışardaki insanların ne dediği önemli değil sizin kendi dünyanızda ne kadar güzel yaşadığınız önemli ....

21
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title