Haberler

Cem Yılmaz'ın Çıplak Kadın Yansımalı Fotoğrafını İnceleyen Erol Köse: Defne Olamaz

Güncelleme:

Şarkıcı ve yorumcu Erol Köse, komedyen Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın yansımasının "Defne Samyeli olabilir" söylentisi üzerine inceleme yaparak "Defne olamaz" dedi.

Instagram hesabı üzerinden gündemde olan bazı haberler hakkında yorum yapan yapımcı Erol Köse, Cem Yılmaz'ın "Gayet çalışkanım" notuyla paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın yansımasının "Defne olabilir" söylentisi üzerine inceleme yaptı.

"DEFNE'NİN TEN RENGİ DEĞİL BENCE"

Öte yandan Cem Yılmaz'ın fotoğraftaki kadının sevgilisi Defne Samyeli olabileceği iddialarına cevap veren Köse, "Fotoğrafta kadın yansıması var, sahi o Defne'nin ten rengi değil bence" dedi.

Erol Köse, Paylaştığı Fotoğrafta Çıplak Kadın Yansıması Olan Cem Yılmaz'ı Topa Tuttu

"CEM YILMAZ ÖDLEK GİBİ SUSMUŞ"

Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğrafta masasının üzerine yansıyan çıplak kadın görüntüsünün nü heykel olduğunu söyleyen Erol Köse, "Fotoğrafta nü heykel yani çıplak kadın heykeli var, onun yansıması. Burada komik olan Cem Yılmaz'ın bunun arkasından duramayıp ödlek gibi susmuş, doğruyu söylerse 'Vay sapık' derler korkusuyla" dedi.

Erol Köse, Paylaştığı Fotoğrafta Çıplak Kadın Yansıması Olan Cem Yılmaz'ı Topa Tuttu

Erol Köse, Paylaştığı Fotoğrafta Çıplak Kadın Yansıması Olan Cem Yılmaz'ı Topa Tuttu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Erol Köse Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

yutup:

gerçekten kadın olsa ne olacak koç başıyla evinimi basacaz adamın neyi tartışıyoz la boş şeyler

58
1
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

EROL KÖSELE, BİZİM BİLDİĞİMİZ ''KÖSELE SURAT MURAT''GİBİ BİRİSİ DEĞİLDİR. KENDİ KARISININ ''KIRKAĞAÇ KAVUNU'' GİBİ SİLİKONLU MEMELERİNİ SERGİLEMESİNDEN RAHATSIZ OLMAYAN, AMA BAŞKASININ MEMELERİ ÜZERİNE AHKAM KESECEK KADAR AHLAKLI(!), ŞEREFLİ(!), DELİKANLI(!) BİR ADAM(!)DIR. . .

14
0
yanıtYanıtla
Ilginç Teori:

Sen necisin be adam ? sanane kadının kim oldugundan vucüt ezberleyicisi falanmısın artık işiniz gücünüz kalmadı mılletın karısının kızının vucuduna bakıp bu şu kişi değil diye yorum mu yapar oldunuz başka kapıdan ekmek yiyin sacma sapan işlerle ugrasmayın.

8
0
yanıtYanıtla
):

ne abd sı bızdekı teknolojı kımsede yok adamın gozlerıbıle ultrasonık bıyo tanımlama ve tehsıs sıtemı var bı bakısta kıme ait oldugunu bıle bılıyorlar ulan gelde baska ulkede yasa

6
0
yanıtYanıtla
Leda:

Ne gereksiz bir haber. Tek derdimiz buydu gerçekten. .

4
0
yanıtYanıtla
Adem:

Yaa bişeyide bile be

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

heykel işte

2
0
yanıtYanıtla
GENERATION GAP:

Erol Köse; Cem Yılmaz''ın paylaştığı fotoğraflardaki kadınların kim olamayacağını tespit etme uzmanı gerçekleri tüm çıplaklığı ile açıkladı, bu açıklamadan sonra Trump''ın yapabileceği hiç bir şey kalmadı ve dolar 3, 5 lira seviyesine geriledi, euro çığlıklar atarak düşüşe geçti, Altın çakıldı. Vatandaşlar çok hızlı gelişen TL değer artışına yetişemediler dövizlerini satıp kurtulamadılar çok üzgünler.

1
0
yanıtYanıtla
cansız manken:

ya ne boş miiletiz cansız manken den haber yapıyoruz hk bariz belli cansız manken olduğu

1
0
yanıtYanıtla
kale:

herşeye burnunu sokmasa olmaz. gereksiz adam

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title