Haberler

Erhan Çelik'in İfadesi Ortaya Çıktı: Gülben Ergen ile Tolga Duğles'in Uygunsuz Görüntüleri Var

Güncelleme:

Erhan Çelik'in ifadesi ortaya çıktı. İfade de Tolga Duğles'in eşi Yasemin Duğles'in, Gülben Ergen ile kocasının uygunsuz görüntülerini telefonda görüp Polat Yağcı'ya gönderdiği yer aldı.

Gülben Ergen'in Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles, ile aldattığı iddia edilmişti. Son olayların ardından Erhan Çelik tekrar ifade vermeye gitti. Çelik ifadesinde "Gülben Ergen ile Tolga Duğles'in uygunsuz görüntüleri aldatıldığımın en büyük kanıttır." dedi.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ TOLGA DUĞLES'İN EŞİ YAKALAMIŞ

Seda Sayan'ın programına çıkıp kendini savunan Gülben Ergen "Benim ölümümü izlediler. Ben ne yaptım?" diyerek kendisini savunmuştu. Bunun üzerine Erhan Çelik, aldatıldığını verdiği ifade ile bir kez daha ortaya koydu. Gülben Ergen ile Tolga Duğles'in uygunsuz görüntüleri olduğunu söyleyen Çelik, görüntüleri de Tolga Duğles'in eşi Yasemin Duğles'in yaydığını söyledi.

"GÖRÜNTÜLERİ MÜZİK YAPIMCISINA GÖNDERMİŞ"

Erhan Çelik'in ifadesi şöyle: "Küçük bir araştırmayla ortaya çıkacağı üzere, Gülben Ergen-Tolga Duğles ilişkisi, evli sevgilisi olarak ifade edilen Tolga Duğles'in eşi Yasemin Duğles tarafından eski eşinin cep telefonundan aldığı bilgi ve görüntülerle ünlü bir müzik yapımcısı vasıtası ile kamuoyunun gündemine getirildiği anlaşılacaktır."

GÜLBEN'İN AVUKATI: ERHAN'IN A... KOYACAĞIZ

"Nitekim yine Gülben Ergen ile aramda İstanbul 11. Aile Mahkemesinin 2017/415 D iş sayılı dosyasında görüldüğü üzere Avukat Altın Mimir müvekkili Gülben Ergen ile yaptığı konuşmada ben ve avukatım için "Yarın a... koyacağız Emin ile Erhan'ın" şeklinde mahkeme dosyasında sunulan bilirkişi raporunun 36. sahifesinde tespit şeklinde ortaya çıkmıştır. Bu her şeyden önce bir kadına, bir anneye özellikle de kamu görevini ifa eden bir bayan avukata yakışmayacak ahlak ve adap dışı hakarete bulunmaktadır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolga Duğles Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (46)

????:

gülben ergen pılını pırtını topla defol git burdan

35
3
yanıtYanıtla
ADALET:

YA BU ERHAN ÇELİK NE KADAR İĞRENÇ YA BU NE İGRENÇLİK YA

10
26
yanıtYanıtla
Yorum:

Aşırı önyargılı bir bakış açısı.Biraz gülben i araştırın.Öyle her sevimli görünene ne kadar çabuk inanıyorsunuz yahu.Misal Mustafa Ceceli. Ünlüler pr aracılığıyla imaj yaparlar yoksa kendi karakterleri değildir o hareketler.Yine Cristiano Ronaldo da olduğu gibi.Açın artık gözlerinizi..

yanıt6
yanıt4
ÖMER:

AMA ARTIK SIKTI YA GÜLBEN KONUSU. . . BİZEN NE YA NE HALT YERSE YESİN. . . NE OLDUĞU BELLİ ZATEN . . . .

27
3
yanıtYanıtla
CELİL:

tolga duğles Gülbeni çatur çutur yemiş Erhan

27
0
yanıtYanıtla
Pinar:

Hala ekranlara cikip bitaraflarini salllayabiliyo ya pesssss

18
3
yanıtYanıtla
Cadi:

Gulbenden ööö geldi

18
2
yanıtYanıtla
sanayici:

gülben sosyayal sorumluluk projelerinde en çok rol alan sanatcıdır fanı falan değilim kadının şarkılarını bilmem ama genelde sosyal sorumluluk projelerindeki simasından bilirim herkes hata yapar ki kimse birince agızdan bişey duymuş değil

3
16
yanıtYanıtla
VEDAT:

Bu Gülben Erhan Çelik te ne buldu hala bilmiyorum

7
12
yanıtYanıtla
MERT:

Bunları haber yapıp tv lere çıkarmamak lazım Türk İslam ailr yapısına uymuyor yaptıklarını

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title