Haberler

İddianame Kabul Edildi! Erhan Çelik'in 5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor

Güncelleme:

Gülben Ergen, tehdit mesajları almasının ardından eski eşi Erhan Çelik'e dava açmıştı. Kabul edilen iddianamenin ardından Çelik'in 5 yıla kadar hapsi istendi.

Şarkıcı Gülben Ergen'in cep telefonuna yollanan hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gerekçe gösterilerek Erhan Çelik, şoförü ve asistanı hakkında hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

İddianameyi kabul eden İstanbul 5. Asliye Ceza Mahkemesi, kabul kararı ile birlikte yetkisizlik kararı verdi. Mahkeme, şikayetçi Gülben Ergen'in UYAP adresinin Sarıyer olduğunu, şikayet edilenlerin de adreslerinin İstanbul Adalet Sarayı yargı çerçevesinde kaldığını gerekçe göstererek, yetkisizlik kararı verdi. Mahkeme, yargılama yapma yetkisinin İstanbul Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesi'nde olduğunu belirterek, dosyayı İstanbul Adalet Sarayı'na yolladı.

ERHAN ÇELİK'İN 5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şikayetçi Gülben Ergen'in cep telefonuna tehdit ve hakaret içerikli mesajlar geldiği, mesajı yollayan Erhan Çelik'in şoförü Harun G.'nin, Çelik'in azmettirmesi ile iddianameye konu mesajları attığı belirtiliyor.
Erhan Çelik'in asistanı olan diğer şüpheli Seda K.'nin hakaret ve tehdit içerikli mesajlar yolladığı belirtilen iddianamede, Erhan Çelik, Harun G. ve Seda K. için, "Hakaret", "Tehdit" ve "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları isteniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Çağlayan Adalet Sarayı Asliye Ceza Mahkemesi Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
500

Yorumlar (7)

????:

şu kadın için kendini yaktın ya değdimi

14
5
yanıtYanıtla
...:

erhan kardeşim sen o karıyla baş edemen sen bir yabancı al evlen eviyin hanımı olsun

12
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hain gülben

10
2
yanıtYanıtla
AyNur:

Öfkeyle kalkan zararla oturur,,yanlış yaptı Erhan bey ,,üstüne üstlük mesleğindende oldu

6
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

sanki ceza alcaklar

0
0
yanıtYanıtla
hhhhh:

başka haber mi bulamadınız. artık kabak tadı vermeye başladı bunlar. yahu erhan sana hiç yakışmıyor çokta masum bir halin var. düşün artık türkiye gündeminden be. . . . . . . . . . . ?????

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Umrede bile eleledeydin yaptiklarından utanmiyormusun hem suçlu hem güçlü diye buna derler erhan çeliğe de kızıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title