Haberler

Erhan Çelik'ten Aşk İddialarına Tek Cümlelik Cevap: Sedef Hanım Candır

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Orman ile aşk yaşayan Erhan Çelik, ilk kez konuştu. Çelik, "Sedef Hanım candır." dedi.

Eski eşi Gülben Ergen'le sıkıntılı bir süreç geçiren gazeteci Erhan Çelik'in, Fikret Orman'ın ihanetine uğrayan eski eşi Sedef Orman ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Bir partide çekilen görüntüler buna kanıt gösterilmişti. Ayrıca Erhan Çelik ve Sedef Orman'ın Mardin'e haftasonu tatiline gittiği iddia edilmişti. Tüm bu iddialardan sonra Çelik, aşk iddiaları hakkında ilk kez açıklama yaptı.

"SEDEF HANIM CANDIR"

Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Orman'ın Gülben Ergen'den olaylı şekilde boşanan Erhan Çelik ile yeni bir ilişkiye adım attığı ortaya çıkmış, fotoğrafları medyaya sızmıştı
Erhan Çelik önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezine geldi. Gazetecilerin kendisine ne soracağını çok iyi tahmin eden Erhan Çelik, yeni aşkı olduğu iddia edilen Sedef Orman hakkında sadece tek bir açıklama yaptı. Çelik "Sedef Hanım candır" yanıtını vermekle yetindi.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Fikret Orman Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (11)

aydın:

bu erhanı oldum olası hic sevemedim adı hep milletin karısı kızı ile aşk söylentierine karışıyo trt ıyıkı kovdu bu adamı

47
6
yanıtYanıtla
Erhan ÇELİK:

Aydın , kimle gördün lan beni ?

5
3
yanıtYanıtla
BJKLİ:

iktidarı pohpohlayarak bir yerlere gelenler aynı hızda düşüyorlar. Örnek bu zat, örnek R. O. K,

3
2
yanıtYanıtla
birisi:

gülbeni çabuk unutmuş

3
2
yanıtYanıtla
mercan:

ne zevksiz adamsın yahuu

2
1
yanıtYanıtla
CEVAB:

EVET NEYMİŞ SAKAL BIRAKMAKLA İKTİDARA YAKIN OLMAKLA DİNDAR GÖRÜNMEKLE BU İŞLER OLMUYORMUŞ, BU DA HANİFENİN ERKEK VERSİYONU, İNANDIĞI GİBİ YAŞAMAYANLARA DİNDE NE DENİR BU KİŞİYİ SAVUNANLAR BUNUN CEVABINI VERSİN BAKAALIM

3
0
yanıtYanıtla
birisi:

sende kalıbının adamı değilmişsin

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yahu Erhan Çelik, Yeterli ve yetenekli bir çocuk sun. Gencsin ne işin var senin Eşleri sağ olan bayanlarla. Sana bir yaşlı tavsiyesi:'' elektronik eşya ile eşlerin (kadin-erkek farketmez) ikinci eli hiç önerilmez. Sen de bu yaşta ikinci, üçüncü el olacaksın. Kiz mi kalmadı memlekette. Hele sizin gibi şöhretler için. Sen şimdi başındaki doğruysa nikahında iken Gülben eski eşiyle görüşmüş. Bu da ormana uğrarsa dayanabilecek misin?

1
1
yanıtYanıtla
Anadolu sivas:

Yahu inşa birdefasında âşık olur oda hayatın bâşından sonuna kadar bakıyorum insanlar hafta sonları aşık diğer günleri boş verip tekrar sevgili armay başlıyor lar:

1
1
yanıtYanıtla
AyNur:

Belki mutlu olurlar...kimbilir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title