Haberler

Engin Günaydın Oyunculuğu Bıraktı

Güncelleme:

Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü oyuncu, muhabirlere bir itirafta bulunarak artık oyunculuk yapmayacağını söyledi.

Engin Günaydın, önceki gün Cihangir'deydi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, bir itirafta bulundu. Günaydın, artık oyunculuk yapmayacağını söyledi.

MUHABİRLERLE SOHBET ETTİ

En son "Galip Derviş" dizisiyle ekrana gelen Engin Günaydın, geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülendi. Bir kafede tek başına oturan oyuncu, yanına giden muhabirlerle sohbet etti.

"BİR DAHA DÖNMEYECEĞİM"

Artık dizi veya filmde yer almayacağını söyleyen Günaydın, "Ben oyunculuğu bıraktım. 20 sene oldu, yeter. Her şeyin bir ömrü vardır. Artık kafamı dinlemeliyim. Bir daha oyunculuğa geri dönmeyeceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Günaydın Cihangir Magazin Haberler

500

Yorumlar (68)

mukoko:

REEEEEECEEEEEEEP TAYYİP ERDOĞAN!

12
19
yanıtYanıtla
yüreğirli:

büyük kayıp çok iyi yetenekti

21
4
yanıtYanıtla
Xendax:

Kişiliğine birşey diyemem ama avrupa yakası dizisindeki rolü on numaraydı. Vavien ve galip derviş berbattı.

17
5
yanıtYanıtla
Hako Mobil-IOS:

Ulan tayipe oy vermiyecektim ama sirf sizin bu yorumlarîniz icin ina dina bu sefer oyumu tayipe verecegim su yorumlara bi bakin magazin haberi ama varsa yoksa tayyip helal olsun size bana da tayipe oy verecek hale getirdiniz bravo

12
8
yanıtYanıtla
Bilinmeyen:

Türkiyedeki nadir yeteneklerdendi. Üzüldüm yazık!!!

18
1
yanıtYanıtla
nergiz:

kafa kırık bunun kendini cok önemli biri sanıyor

6
13
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Ülkeyi terk et pis gezici

5
11
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Avrupa yakası haricinde tüm yaptığın Projelerde olmasanda olurdu. Avrupa yakasındaki Kadroyu tekrar bir Araya getirip, Özellikle Gaffur, Ata Demirel ve Burhan karakterleri olsun.

15
0
yanıtYanıtla
ERDOGAN BASKANMobil-ANDROID:

AKP IKTIDAR

4
11
yanıtYanıtla
TAKANTA MANGA:

ŞEYİMDEN AŞŞAYA GASIM PAŞAYA , VAY BREH ÇOK ÜZÜLDÜM OKADAR ŞEHİT HABERLERİNİN YANINDA MEMLEKET CAYIR VEDE MAYIR YANARKEN BEN ÇOK ÜZÜLDÜM BU TİPLEMEMNİN OYUNCULUĞU BIRAKACAĞINA,

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title