Haberler

Engin Günaydın, Eğlence Çıkışı Çıtır Sevgilisiyle Yakalandı

Güncelleme:

Şu sıralar başrolünde oynadığı 'Aile Arasında' filmi ile adından söz ettiren Engin Günaydın, başarısını çıtır sevgilisiyle kutladı. Çıkışta görüntülenen ikili, büyük panik yaşadı.

Başrolünde yer aldığı 'Aile Arasında' filmi 3 milyon barajını geçen Engin Günaydın, gişe başarısını yeni sevgilisiyle beraber kutladı.

BÜYÜK ŞOK YAŞADILAR

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karaköy'de baş başa yemek yiyen Engin Günaydın ile yeni sevgilisi, çıkışta flaşlar patlayınca büyük şok yaşadı.

"BUNLAR NEREDEN ÇIKTI?"

45 yaşındaki oyuncu sakin görünmeye çalışırken, panikleyen kız arkadaşı ise "Bunlar nereden çıktı? Çekmeyin, istemiyorum" diyerek taksi bulmaya çalıştı.

TAKSİYE BİNİP KAÇTILAR

Soruları yanıtsız bırakan çift, yolda çevirdikleri taksiye binip gözden kayboldu.

İkili böyle yakalandı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Günaydın Habertürk Karaköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

ceyda:

erkek zaten yaşça büyük olmalı, doğal denge böyle sağlanır. evlenecek olanlara da tavsiyem erkek kadından 15 yaş büyük olmalı, çünkü aynı yaşta olsalar o 15 yıl kadının menepoza girmesiyle erkekğin cinsel hayatından çalınan 15 yıl. hem de erkeğin sözünü geçirmesi daha kolay olur

7
11
yanıtYanıtla
eko:

para ve şöhret hem genc kızları hemde genc erkeklerı şaşırtıyor engın gunaydın durumu ıyı olmasa şöhret olmasa bu cıtır ona bakarmı?

11
0
yanıtYanıtla
ne kadar da:

adam alkolüde alınca kız daha güzel görünüyodur, ohh öbür tarafıda düşünsek ya.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title