Haberler

Bir dönemin en çok konuşulan ismi Enes Batur'un son görüntüsü sevenlerini üzdü

Güncelleme:

Sosyal medyada bir dönemin en çok konuşulan ismi olmayı başaran fenomen Enes Batur, sevgilisinden ayrılmasının ardından bir türlü kendisini toparlayamadı. Batur'un önceki gece arkadaşlarıyla birlikte çıktığı mekandaki alkollü ve bitkin hali, hayranlarını üzdü. Fenomen ismin ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.

YouTube'da yayınladığı videolarla ünlenen Enes Batur, oyuncu Damla Aslanalp'ten ayrıldıktan sonra YouTube'da makyaj ve yaşam içerikleri üreten Ecenaz Üçer'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak Batur'un bu ilişkisi de mutsuz sonla bitmişti.

Bir dönemin en çok konuşulan ismi Enes Batur'un son görüntüsü sevenlerini üzdü

FELEKTEN BİR GECE ÇALDI

Bütün bu gelişmelerin ardından Enes Batur, önceki gece aralarında Çok Güzel Hareketler 2 programının oyuncusu Tuğba Yılmaz'ın da olduğu bir grup arkadaşıyla Beyoğlu'nda felekten bir gece çaldı.

Bir dönemin en çok konuşulan ismi Enes Batur'un son görüntüsü sevenlerini üzdü

AYAKTA GÜÇLÜKLE DURABİLDİ

Alkollü olduğu gözlenen Batur, ayakta güçlükle durdu. Soruları yanıtsız bırakan Batur, araca güçlükle bindi. Ünlü fenomenin bu halleri sevenlerini üzdü.

Bir dönemin en çok konuşulan ismi Enes Batur'un son görüntüsü sevenlerini üzdü

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Enes Batur Makyaj Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500

Yorumlar (15)

D:

Memleketin özeti. Topluma hiçbir faydası olmayan bu kişileri zengin ettiniz.

138
43
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ayakların baş, başların ayak olduğu dönemdeyiz vesselam.ne kadar işe yaramaz, vasıfsız varsa sosyal medyadan vs. para kazandı, popüler oldu. hepsi de içi kof kütük

152
8
yanıtYanıtla
Orhan Yıldırım:

üzüldüm diyemem çocukların insanların vaktini boş işlerle çalan kendine hayrı olmayan biri bence.

111
38
yanıtYanıtla
Med Cezir:

Kolay kazanılan paranın sonu bu olur zaten üzülecek bir durum yok

71
54
yanıtYanıtla
Bayhan:

Kerizler olmassa bu sözde akıllar nasıl para kazanacak

116
7
yanıtYanıtla
Yunus N N:

Enayiler olmasa akıllılar nasıl para kazanacak

95
9
yanıtYanıtla
Comolokko61:

Çok üzüldük ,yataklara düştük;((

97
6
yanıtYanıtla
Fakır:

kerizlerin sayesinde iyi para kazandı

62
4
yanıtYanıtla
Selçuk Sefa Alagöz:

Hakkıyla kazandı hakkıya yiyo adam tutup bh para ları kotuyoldan kazanmadı adam 10 yıl boyunca uğraştı

yanıt19
yanıt29
Onur beşgür:

bütün hayranları da çıkışta bekliyormuş zaten di mi ?

51
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title