Haberler

Sanem Çelik, 45 Bin Lirayı Reddetti

Güncelleme:

Güzel oyuncu Sanem Çelik, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi 'Firuze' için kendisine yaptığı teklifi geri çevirdi.

'Kara Melek' dizisiyle 90'lı yıllarda fenomen olan, ardından 'Aliye' dizisiyle şöhretini pekiştiren Sanem Çelik, uzun süre Amerika'da yaşamış ve hiçbir dizi veya filmde yer almamıştı. Yıllar sonra geçtiğimiz yıl Türkiye'ye dönen Çelik, önce Derviş Zaim'in 'Balık' filminde rol almış, ardından 'İstanbul' adlı bale gösterisinde başrolü üstlenmişti. Son olarak 'Behzat Ç.- Ankara Yanıyor' filminde oynayan güzel yıldız, kendisini TV ekranına döndürmek isteyen Mahsun Kırmızıgül'ün teklifini geri çevirdi.

''ENERJİM UYMADI''

Boyut Film'in ortaklarından Kırmızıgül, yeni dizi projesi 'Firuze'nin başrolünü 38 yaşındaki güzel oyuncuya teklif etti. Kırmızıgül, Çelik'e bölüm başına 45 bin lira ücret önerdi ancak bu rakam da ünlü oyuncuyu ikna etmeye yetmedi. Çelik, rolü, "Enerjim uymadı" diyerek rolü geri çevirdi.

CEREN'İ SEÇTİ

Başrol için renkli gözlü ve esmer bir kadın oyuncu arayan Kırmızıgül de rolü Ceren Hindistan'a verdi. Futbolcu Özer Hurmacı ile ilişkisiyle gündeme gelen Hindistan, Çelik'e teklif edilen ücretin yarısını alacak. İki erkek arasında kalan bir kadının hikayesini anlatan 'Firuze'nin çekimleri başladı. Dizinin kadrosunda; Ceyda Ateş, Fırat Çelik ve Haluk Piyes gibi isimler de yer alıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Mahsun Kırmızıgül Sanem Çelik Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title