Haberler

En Gözde Bekarlar Bu Yıl Evleniyor

Hollywood'un ünlü isimleri bu yıl tek tek bekarlığa veda etmeye hazırlanıyor.

JULIANNE MOORE

BÜYÜK DEĞİŞİM

Altın Küre ödüllerinde Chanel marka elbisesinin içinde tüm gözleri üzerine çevirmeyi başaran ünlü oyuncu Julianne Moore'u, önceki gün yürüyüş yaparken görenler gözlerine inanamadı. New York sokaklarında eşofmanıyla yürüyüşe çıkan 51 yaşındaki Moore, makyajsız ve bakımsız haliyle sıradan bir ev kadınını andırıyordu.

BİR GELİNLİK İKİ DÜĞÜN

Kate Hudson ve Matthew Bellamy, bu ilkbaharda iki ayrı düğünle evlenecek. İlk düğünlerini İngiltere'de yapacak olan çiftin ikinci düğünü ise Kaliforniya'da olacak. Hudson iki düğünde de aynı gelinliği giyecek.

TÜM PLAN ANNEYE AİT

Uzun süredir birlikte olan Justin Timberlake ile Jessica Biel da bu yıl evlenmeye karar verenlerden... Biel, düğünün tüm organizasyonunu müstakbel kayınvalidesi Lynn Harless'ın ellerine bıraktı. Biel'ın, Harless'tan sadece düğünün gün batımında olmasını istediği söyleniyor.

ÜÇ AYRI DÜĞÜN YAPACAKLAR

Beş yıllık birlikteliklerinden; biri 3, diğeri 1 yaşında iki çocukları olan Camila Alves- Matthew McConaughey çifti sonunda evlenmeye karar verdi. Çiftin büyük bir düğün yerine, küçük partiler şeklinde düzenleyecekleri üç ayrı düğün yapacakları söyleniyor. Çiftin ilk düğünü Malibu'da, ikincisi Alves'in memleketi Brezilya'da, üçüncüsü ise Austin'de gerçekleşecek.

AİLESİNİN YANINDA 'EVET' DİYECEK

GÜZEL oyuncu Anne Hathaway sonunda mutluluğu yakaladı. Hathaway, bu yıl içinde Adam Shulman ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Shulman ile çok keyifli bir ilişkileri olduğunu söyleyen güzel yıldızın düğünü, ailesinin yaşadığı Cape May şehrinde olacak.

ÖNCE BEBEK DEDİLER

JESSICA Simpson ve nişanlısı Eric Johnson aslında 11.11.11 tarihinde evlenmeyi planlıyordu ama güzel şarkıcının beklenmedik hamileliği tüm planları değiştirdi. Önce bebeğin dünyaya gelmesini bekleyen çiftin yeni düğün tarihi; 12.12.12. Simpson ve Johnson'ın düğünlerini, Hawai'de yapmayı planladıkları söyleniyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jessica Biel Kate Hudson Küre Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title