Haberler

En Doğal Halleriyle Objektif Önünde

Güncelleme:

Şerif Sezer, Serra Yılmaz, Macide Tanır gibi Yeşilçam'ın ünlü kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için poz verdi.

Türk sinemasının hafızalara kazınan 21 kadın karakteri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle objektif karşısına geçti. '21 inatçı kadın' konseptiyle hayata geçirilen proje, 'Yeşilçam'ın Kadınları' adlı bir sergiyle Dünya Kadınlar Günü'nde ziyaretçileriyle buluşacak.

KADIN HAKLARI

Evlerindeki en doğal halleriyle usta fotoğrafçılara poz veren isimler; Ayla Algan, Demet Akbağ, Devlet Devrim, Fatma Karanfil, Füsun Demirel, Gülsen Tuncer, Lale Belkıs, Macide Tanır, Mine Soley, Nazan Adalı, Nedret Güvenç, Nilüfer Aydan, Uğur Kıvılcım, Ülkü Ülker, Seden Kızıltunç, Serra Yılmaz, Suna Selen, Suzan Avcı, Şerif Sezer, Tulu Çizgen ve Tomris Oğuzalp'ten oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir Kültür Merkezi'nde açılacak sergi sırasında, fotoğrafı çekilen bazı isimler küçük bir söyleşi de gerçekleştirecek. Şimdiye kadar kadınlık hallerini başarıyla canlandırmış sinemanın ustaları, kadın hakları konusunda ne düşündüklerini katılımcılarla paylaşacaklar.

KONSER OLACAK

Bahçeşehir Belediyesi'nin organize ettiği 'Yeşilçam'ın Kadınları' sergi ve söyleşisi Türk Sanat Müziği sanatçısı Melihat Gülses konseri ile sona erecek. Gülses, repertuvarında ağırlıklı olarak kadından ilham almış bestekarların eserlerine yer verecek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Serra Yılmaz Şerif Sezer Tanır Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title