Haberler

Emre Karayel'den İtiraf: Demet'le Öpüştüğüm Sahnelerde Gönlüme Stent Taktım

Güncelleme:

Oyuncu Emre Karayel, 2008'den 2015 yılına kadar "Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki rol arkadaşı Demet Evgar'la çektiği öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıkladı.

Oyuncu Emre Karayel "Ekşi Sözlük"te çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karayel, rol arkadaşı Demet Evgar hakkında samimi itiraflarda bulundu.

"HER ZAMAN ÇOK BEĞENDİM"

"İçinizden bile olsa 'Bu kadından çok hoşlanıyorum' demediniz mi?" sorusuna cevap veren Karayel, ''Demedim desem yalan olur. Onu bir kadın olarak her zaman çok beğendim. Ancak biz o tarz olaylara girseydik, işin sonunu getiremezdik" dedi.

"GÖNLÜME STENT TAKTIM"

Emre Karayel, "O kadar öpüşüp koklaştınız, gönlünüz hiç mi kaymadı?" sorusunu da "Gönlüme stent taktım. Ara sıra gevşetsem de hemen sıktım tabii" diye yanıtladı. Eski partnerini özlediğini de söyleyen Emre Karayel, "Kandırabilirsem yine aynı projede buluşacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emre Karayel Demet Evgar Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

Demek ki:

Adam malı ozlemis.

90
20
yanıtYanıtla
Vicdan:

Hepinizde birer benden var. Dünyada milyarlarca benzeriniz var 50 60 sene ömrünüz var çürüyecek bedenlerde gurur komik duruyor.

68
0
yanıtYanıtla
namus:

ben bu sanatçı geçinenleri hiç anlamam adamlar evli film setine karısını getiriyor adamla arkadaş olan diğer adam rol icabı kadını kucağına oturtuyor beline sarılıp kendine çekiyor sonra dudaklarına gömülüyor bu en masumu diğeri ayağında iç çamaşırı olmadan adamın üzerine oturuyor küvete giriyor vs. yahu Allah''tan korkun siz hangi namus için adam öldürecek hangi namusun korumasını yapacak hangi zinadan kaçınacaksınız

56
7
yanıtYanıtla
Burus:

AKP bır kaybetse fazla degil.1yılda gorsem emeklilerin maas alamadığı gunlerı cesmelerden akmayan suyu hastane onunde sıralarda. Bekleyıpde kalb kırızı gecırenlerı kesinlikle uzulmuyecem

15
21
yanıtYanıtla
devam:

AKP kaybettiği an ki bu imkansız, ülke bölünür, batar. Tamamcı kriptolar ve embesil uşakları sevinçten göbek atar. Maaş alsan bile neye yarar. Eskisi gibi devalüasyonlar, yüzde iki bin gecelik faizler, IMF ye aktarılan paralar. Daha saymaya gerek var mı.

yanıt15
yanıt7
naptın sen burus:

FURKAN şimdiden kalp krizi geçiriyo. . .

yanıt3
yanıt1
Kripto Memet Ali Dalavere:

Mesele sadece TAMAM değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı? Hadi gel.

yanıt4
yanıt2
aaaa:

en azından çocukları bademlemiyorlar. . . . ALLAH . (CC) BUNLARIN HESABINI SORACAK . . . PİSLİK BADEMCİLER , BİKEREDEN BİŞEY OLMAZCILAR , Ülke batarmış daha ne kadar batacak acaba

15
10
yanıtYanıtla
benim o:

chpli antalyali gazeteciden de bahsediyorsun degil mi?

yanıt7
yanıt0
DRJOHNFİRE:

YOK BENİM O SİZİN BADEM BIYIKLILARDAN BAHSEDİYOR ARKADAŞ ŞU BAKAN YAPTIKLARINIZDAN

yanıt5
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title