Haberler

Emine Ün'ün Kanser Teşhisi Konulan Eşi Ameliyata Alındı

Güncelleme:

Ünlü sunucu, kısa süre önce Troid kanseri teşhisi konulan ve bugün ameliyata alınan eşi için Instagram hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

Bugün ameliyata alınan eşi için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yazan Emine Ün, kendilerine destek olan herkese teşekkür edip şu notu paylaştı.

"BUNUN DA ÜSTESİNDEN GELİRİZ"

"İyileşecek benim kocam... Bana yaşattığı masal hiç bitmeyecek... O benim eşim, dostum, arkadaşım, yoldaşım, hayatımın parçası, aşkım, canım kocam... Bugün zor bir gün ikimiz içinde, onunda benimde mücadelesi... Ama atlatacağız , biz bunun da üstesinden geliriz elin elimde, gözlerim gözlerinde olduğu sürece hiçbir şey olmaz bize... Nazar değdi kısa bir süre önce doktorlar Troid K...... dedi ve hemen ameliyat...

"MORAL VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Her şey insanlar için tabii, ama ALLAH yanımızda biliyorum, şu anda o ameliyatta, önce Allah'a sonra Prof. Dr. Mete Düren'e emanet, ben ise dışarıda dualarımla çıkacağı anı bekliyorum, Allah'ımın izni ile hayırlı bir şekilde, birkaç saat sonra çıkacak inşallah... Bu arada bize moral veren, duyup bizi arayan yanımızda olan tüm sevdiklerimize, dostlarımıza da çok ama çok teşekkür ederiz... Böyle günlerde yüzümüzü gülümsettiğiniz için… Aşkım Seni Çok Seviyorum"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Instagram Emine Ün Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

samsun:

tum hastaların ALLAHIM yardmcısı olsun bakanıcınde zor bı donem

28
0
yanıtYanıtla
aksaraylimobilWeb@haberler.com:

allah butun hastalara sifa dertlilere deva versn

27
0
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

Rabbim tüm hastalara sifa versin

24
0
yanıtYanıtla
hoppala:

Etme bulma dünyası arkadaşların bazı şeylerden haberleri yok heralde. Emine ün boşandı. bu kişide kendi eşini boşadı. Emine ün ile evlendi. Kesin boşadığı eşinin ve çocuklarının bedduasını almıştır.

15
6
yanıtYanıtla
ZeynepmobilWeb@haberler.com:

Allahim bol şifa versin Insallah kocan sağlinana tekrar kavuşur Rabbim büyüktur

20
1
yanıtYanıtla
murat:

sevgi, inşallah tüm sorunların yardımcısı olur. Allah yardımcınız olsun.

18
1
yanıtYanıtla
mardin 47mobilWeb@haberler.com:

allahtan umut kesilmez ... dua en büyük silahiniz olsun ama inanarak dua edilmeli ki Allah mufakatini versin... örtülüp tövbe etseniz iyi olur...

19
0
yanıtYanıtla
OYULCAN:

HER. . . IKISININ. . . . . . BIR. . BIRINE. . . . SEVGISI. . . MUTLU. . . SONA. . . . ULASIR. . . . SALIKLI. . . YASAM. . . . . HERIKINIZDE

19
0
yanıtYanıtla
melike:

Emine Ün , Emre Kınay ile evli değil miydi yahu?? Bu adam kim!

6
13
yanıtYanıtla
aksaraylimobilWeb@haberler.com:

allah butun hastalara sifa dertlilere deva versn

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title