Haberler

    Emine Ün koronavirüse yakalandı, oyun ertelendi

    Güncelleme:

    Haberi Behzat Uygur sosyal medya hesabından duyurdu: "Değerli seyircilerimiz ; 18 Ağustos Maximum Uniq Açıkhava Sahnesinde gerçekleştireceğimiz oyunumuz 'Süt Kardeşler'i oyuncumuz Sayın Emine Ün'ün korona virüs nedeni ile yakalandığı rahatsızlığından dolayı oyunumuzu 1 Eylül 2021 Çarşamba...

    Haberi Behzat Uygur sosyal medya hesabından duyurdu:

    "Değerli seyircilerimiz ; 18 Ağustos Maximum Uniq Açıkhava Sahnesinde gerçekleştireceğimiz oyunumuz 'Süt Kardeşler'i oyuncumuz Sayın Emine Ün'ün korona virüs nedeni ile yakalandığı rahatsızlığından dolayı oyunumuzu 1 Eylül 2021 Çarşamba gününe ertelemek zorunda kaldık. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ağustos itibariyle biletlerinizi yeni tarihli biletlerle değiştirebilirsiniz"

    Emine Ün de sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı:

    "Heyecanla seyircimizle buluşmayı beklerken, maalesef covid-19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül'e erteledik. Umarım en kısa zamanda iyileşeceğim. Güzel mesajlarını, dileklerini ileten tüm tanıdığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim"

    Süt Kardeşler'in yönetmen koltuğunda Süheyl Uygur oturuyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Behzat Uygur Emine Ün Eylül Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title