Haberler

Ellen Page transeksüel olduğunu açıkladı, Elliot ismini aldı

Güncelleme:

Kanadalı oyuncu Ellen Page, transeksüel olduğunu ifade ederek ismini değiştirdiğini duyurdu. 33 yaşında sanatçı, sosyal medya hesabından Elliot ismini aldığını belirtti.

Son olarak Netflix yapımı The Umbrella Academy ile seyirci karşısına çıkan ve 2007 yılında rol aldığı Juno filmiyle Akademi Ödülü kazanan Ellen Page, artık trans birey olduğunu açıkladı.

2014 tarihinde Las Vegas'ta gerçekleştirilen bir LGBT gençlik konferansında "Saklanmaktan yoruldum" diyerek eşcinsel olduğunu söyleyen oyuncu, artık Elliot adını kullanacağını belirterek Instagram hesabından bir duyuru yayınladı.

Ellen Page transeksüel olduğunu açıkladı, Elliot ismini aldı

"ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

Page şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba arkadaşlar, trans olduğumu sizinle paylaşmak istiyorum ve ismim Elliot. Bunu yazdığım, burada olduğum, hayatımda buraya geldiğim için şanslı hissediyorum.

Bu yolculuğumda beni destekleyen muhteşem insanlara karşı minnet duyuyorum. Trans topluluğunda pek çok kişi tarafından etkilendim. Cesaretiniz, cömertliğiniz ve bu dünyayı kapsayıcı ve şefkatli bir yer yapmak için durmadan çalıştığınız için teşekkür ederim. Daha sevgi dolu ve eşit bir toplum için her türlü desteği sunacağım."

Ellen Page transeksüel olduğunu açıkladı, Elliot ismini aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ellen Page Las Vegas Haberler

500

Yorumlar (31)

Vatandaş:

Allah bizim Ülkemizi ve Milletimizi bu tür sapkınlıklardan korusun, bu tür olaylar özgürlük değil sapkınlıktır ve bu tür sapkınlıklar bizim toplumumuzda da çoğalmaya başladı, Allah evlatlarımızı, ailemizi ve bütün İslam alemini her türlü sapkınlıktan korusun, eğer dediklerime tepki gösteren olursa Lut Kavmini araştırsın ve neden helak olduğuna baksın.

17
11
yanıtYanıtla
Çete:

Lut kavmi başına düşsün emi

yanıt6
yanıt5
ENİS:

''CİNSEL TERCİHİDİR, BİZİ İLGİLENDİRMEZ''DERSEK DİNİMİZİ SORGULAMAMIZ LAZIM. O ZAMANDA ALLAH İNANCIMIZIN BİR ANLAMI KALMAZ. ZİRA ''ALLAH''IN EMİRLERİNİN'' YAZILDIĞI KİTAP KUR''AN DA, HATTA İNCİL VE TEVRATTAKİ KUTSAL METİNLERDE EŞCİNSELLİK ALLAH KATINDA''HARAM VE BÜYÜK GÜNAH'' STATÜSÜNDE SAYILIYOR. İNSANA VE İNSANLIĞA BU ACİZLİKLERİNDEN VE SAPKINLIKLARINDAN DOLAYI ZULÜM ETMEK DE YASAK OLDUĞU İÇİN BU KONUYA HİÇBİR YORUM YAPMAMAK BENCE EN DOĞRU OLANIDIR.

17
7
yanıtYanıtla
ENİS:

GURBETÇİ SÖYLEYECEK VE SAVUNACAK BİR FİKRİN VARSA YAZ. BAŞKASINI ELEŞTİRMEK İÇİN ÖNCE YAZDIĞINI DÜZGÜN OKU. SONRA ANLA. SONRA KENDİ FİKRİNİ YAZ. ALLAH''''IN KABUL ETMEDİĞİ, LUT GÖLÜNÜ VE YANINDA YAŞAYAN LUT KAVMİNİ HANGİ SEBEPTEN HELAK ETTİĞİNİ BİR ÖĞREN. BEN MÜSLÜMANIM. HARAM OLANI KABULLENMEM. AMA MÜDAHALE DE ETMEM. ŞAYET ATEİST İSEN, İNANMIYORSAN BENİM DİNİM SENİN GİBİLER İÇİN DİYOR Kİ:''SENİN DİNİN SANA, BENİMKİ DE BANA''. DÖNMENİN DİNİNİ TARTIŞAN KİM?SENCE ÖNCE BENİM YAZIYI BİR DAHA DİKKATLİ OKU.

yanıt5
yanıt5
HZ.Mualefet:

Hay dininize be bi bitmediniz. İki kelimenizden biri din. Gidin kendi başınıza yaşayın bizene dininden senin.

yanıt8
yanıt10
Aksekili:

Escinselligin sonunda insanoglunun yok olusu var demektir. Erkek ve kadin olcak ki Insanoglu devam türesin

yanıt8
yanıt5
DORT:

Kadere İman etmek İmanın şartlarındandır. Adamın kaderinde de cinsiyet değiştirmek varmış. Yani elinde değil. :)

5
8
yanıtYanıtla
adil:

Midem bulandı kimin kim olduğu birbirine karıştı kadın gibi görünen adamlar yaratık gibi aramızda geziyor.

7
6
yanıtYanıtla
asd:

bir de insan gibi mahlukatlar var bakıyorsun insan sanıyorsun. sonra diyorsun ki yok, daha evrimini tamamlayamamış.

yanıt3
yanıt0
Kendine müslüman:

Bende söyledim kimse dinlemedi bu kızda bi haller var dedim sabahları kalkıp traş olmalar yok efendim televizyonda devamlı tenis maçı izlemeler bende diyorum bu kız tenisden ne anlar meger anladıgı tenis değilmiş vay namussuz

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title