Haberler

Ecem Erkek, Altın Kelebek'te ödül aldıktan sonra kimin mezarına gitti?

Güncelleme:

Güldür Güldür Show'daki performansıyla kısa sürede herkesin ilgisini çeken Ecem Erkek, Altın Kelebek'te En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Erkek, ödülün ardından Adile Naşit'in mezarını ziyaret etti.

Oyuncu Ecem Erkek, 'Güldür Güldür Show'daki performansı nedeniyle Altın Kelebek'te 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. Erkek Instagram'dan yaptığı açıklamada, ödülünü aldıktan sonra usta oyuncu Adile Naşit'in mezarına gittiğini söyledi.

"SEVİLDİĞİNİ BİLMEK ÇOK GURUR VERİCİ"

Ecem Erkek teşekkür konuşmasında, "Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Gönül isterdi ki anneciğim, babacığım ve eşimin gözü önünde bu konuşmayı yapabilseydim. Tören olsaydı daha şahane olurdu. 7 yaşındaki çocuğunda 70 yaşında bir anneannne ve dedenin de beni sevdiğini bilmek çok gurur verici" ifadelerini kullandı.

'ADİLE NAŞİT'İN MEZARINI YIKAYIP DUA ETTİM'

Ecem Erkek, töreni sonrası Altın Kelebek ödülü ile poz verdiği bir fotoğrafını da Instagram hesabından paylaştı. Erkek, o fotoğrafın altına, "Yüksek bir halk oylamasıyla almışım bu ödülü. Bugün Adile Naşit'in mezarına gittim. Mezarını yıkadım, dua ettim. Sonra düşündüm. Ben de böyle sevilmek akılda kalmak istiyorum. Mezarım kurumasın üstünde otlar bitmesin. Öyle saf sevilmek istiyorum." notunu düştü.

Ecem Erkek, ödülünü aldıktan sonra kimin mezarına gitti?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adile Naşit Haberler

500

Yorumlar (46)

mezarcı:

rahmetliyi tanımaz etmez, neyin şovu bu yaaa.

21
42
yanıtYanıtla
haydarr:

adile naşit kendini tanımayanlara bile kendini sevdirmiş. arkasından dua alıyor sen öteki dünyaya gidince seni tanıyanlar bile sana yıllar sonra dua edecekmi

yanıt17
yanıt1
anlamsız:

o kelebek napıcak adilenaşite normalde gidip fatiha okusan daha anlamlı olur bence

10
32
yanıtYanıtla
ANLAMSIZA ANLAMSIZI ANLATMAK:

''mezarını yıkadım, dua ettim'' ne demek acaba ???

yanıt7
yanıt5
gıcık:

gidince okumuştur herhal

yanıt2
yanıt3
kemo:

sence Fatiha okumamışmıdır. saçma bir yorum yapmışsın

yanıt6
yanıt1
haydarr:

rumuzun gibi anlamsızsın sen ödül nedir bilirmisin bir ögrenci diplomasını alınca sevincinden heryeri ziyaret eder ölmüşlerede sevincini paylaşır mezarında dua eder adile naşidede dua etmiş zaten gözlüğün gözünde yoksa at gözlüğü tak anlamsız

yanıt6
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Güldürmene diyeceğimiz yok da dişiliğine sayabiliriz keşke soyadınla bu kadar özdeşleşmeyeydin:))

4
36
yanıtYanıtla
seyirci:

yetenekli ama çok itici bi bayan

14
25
yanıtYanıtla
adım neydi benim:

Bence şov yapmış. Gittiysen banane. Neyin reklamı peşindesin.

8
21
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title