Haberler

Ece Üner'in programında stüdyo buz kesti: Eşim yatak odamda yeğenimle birlikte oldu

Güncelleme:

Ece Üner ile Susma programında izleyicileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Karısının iki çocuğunu alıkoyduğunu ve kendisine göstermediğini iddia eden Sedat Akbalık, cezaevinden çıkınca acıdığı için evine aldığı öz yeğeni ile eşinin kendi yataklarında birlikte olduğunu öne sürdü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner İle Susma programında akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı. Karısının iki çocuğunu alıkoyduğunu ifade ederek onları hiçbir şekilde göremediği için programa başvuran Sedat Akbalık, izleyicileri şaşkına düşüren iddialarda bulundu.

"ANNE KARNINDAKİ ÇOCUĞUMUN HAYATINI SONLANDIRDILAR"

Cezaevinden pandemi nedeniyle çıkması sebebiyle acıyarak evine aldığı yeğeninin ve eşinin kendi yatak odalarında ilişki yaşadıklarını ifade eden Akbalık, ikisinin kaçmayı planladıklarını söyledi. Öte yandan anne karnında bulunan üçüncü çocuğunun hayatını bilinçli bir şekilde sonlandırdıklarını da sözlerine ekledi.

Ece Üner'i şaşkına döndüren ifadeler: Eşim ve öz yeğenim yatak odamızda birlikte oldu

EŞİYLE YÜZLEŞTİ

Canlı yayına bağlanan Sedat Akbalık'ın eşi Nesrin ise yeğen Murat'ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu hatta bu konuda eşiyle karakola gidip ifade verdiklerini söyledi. Sedat'ın kendisine şiddet uyguladığını belirten Nesrin, eşi için 20 günlük uzaklaştırma kararı çıkarttığı da öğrenildi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Ece Üner Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (6)

HAKAN ARSLANOĞLU:

"Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız" sorusuna dünya ülkelerinden bir kaç kadına soruyorlar. Alman kadın; Bende onu aldatırım; Fransız kadın; hemen boşanırım , İngiliz kadın; Fazlasıyla intikam alırım. Japon kadın; Yeni sevgilisiyle mutlu bir yaşam dilerim. Türk Kadın; Benim kocam yapmaz. :

12
0
yanıtYanıtla
Burak Alperen Çakır:

Böyle mikroplarlamı yaşıyoruz be....allah bunların ve böylelerinin kökten belasını versin....

6
3
yanıtYanıtla
Mehmet :

Eyyy RTÜK nerdesin kaldırılsın artık bu saçma sapan programlar

3
1
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

sen ne yüzsüz ne utanmaz adamsın ya. O olaylar televizyon kanalında anlatılır mı hiç. Kaç paraya sattın ahlakını ahlaksız utanmaz adam. İnsanların yüzüne nasıl bakıyorsun bu saatten sonra merak ediyorum.

2
1
yanıtYanıtla
Yeos :

Ece buralar gitmiyor sana. Bence kaliteni sarsiyorsun

1
1
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Kocam gizli aşkına pırlanta yüzük almış. Kocam bir insanı sevindirdiği için sevap kazanır mı? Yakında böyle sorularda duyarsak şaşırmayalım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title