Haberler

Ece'nin Konukları

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkan adayı Fikret Orman başkanlık seçimleri öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

CINE5'te Ece Vahapoğlu'nun sunduğu Ece'nin konuklarına katılan Beşiktaş Kulübü Başkan adayı Fikret Orman başkanlık seçimleri öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

BEŞİKTAŞ: DOĞDUĞUM GÜNDEN BAŞLAYAN BİR AŞK

Beşiktaş sevgisinin doğduğundan beri hayatında olduğunu söyleyen Beşiktaş kulübü Başkan Adayı Fikret Orman, gönülden bağlı olduğu kulübün başkanı olursa yapmayı düşündüklerini Ece Vahapoğlu'na anlattı.

5 SENE SONRA BEŞİKTAŞ DÜNYA KLÜBÜ OLACAK

Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü ile ilgili 5 yıllık ön planlarının olduğunu, bu süreçte hedeflerinin Beşiktaş'ı Avrupa ve Dünya Kulübü haline getirmek olduğunu belirtti. Seçim günü herkesi oy vermeye çağıran Fikret Orman, Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu ve çok daha iyisini hak ettiğini söyledi. Başkan olursa 5 yıllık dönemde, Her alanda birçok değişiklik olacağını, kulübün yapılanması ve tanıtımı için radikal kararlar alacaklarını da sözlerine ekledi. Basketbol kulübü için de sponsorluk çalışmalarına hız vereceklerini anlatan Orman, 8 milyon TL gelire karşı 17 milyon TL harcama olduğunu ve sokağa atacak para olmadığını, basketbol da sponsor oranında harcamalara gidileceğini söyledi. En önemli projemiz, mali disiplin diyen Fikret Orman, kulübün gelirlerini de arttırmayı hedefliyor.

TRANSFERLER NASIL OLACAK

Beşiktaş Kulübü'nün bundan sonra gereksiz harcamalar yapmayacağının altını çizen Fikret Orman, "Beşiktaş gelirinden fazla harcamayacak." Dedi. Pahalı oyuncu transferlerinin her zaman beklenen sonuçları vermediğini söyleyen Orman, kulüplerin bugüne kadar birçok pahalı transferde hayal kırıklığı yaşadığını belirterek " Her pahalı oyuncu flaş transfer değildir" diyerek pahalı değil gerekli transfer düşündüklerinin altını çizdi. Gecen secimde Murat Aksu'nun listesindeki 3 adayın Orman'ın listesinde olduğunu hatırlatarak Aksu'nun desteğini soran Ece Vahapoğlu'na, Fikret Orman'ın cevabi ise "Murat Aksu'dan destek telefonu almadım, destek de istemedim" diye cevapladı.

BEŞİKTAŞ GİBİ BÜYÜK BİR KLÜBE BAŞKAN OLMAK ZOR İŞ

Başkanlığa adaylığını koyduğu zaman kimseye danışmadığını belirten Fikret Orman, başkanlığın çok zor bir iş olduğunun altını çizdi. Beşiktaş Kulübü başkanlığı için taşın altına elini koyan az aday olduğunu düşünen Orman, taraftarların da takım ruhu olan bir başkana layık olduğunu, Kulüp başkanı olmak için gerçek dışı hayaller sunmadığını, gerçek ve olabilir hedefler düşündüğünü söyleyerek, Beşiktaşlıların kendini destekleyeceklerine inandığını sözlerine ekledi.

YILDIRIM DEMİRÖREN TFF BAŞKANI OLMASI

Ece Vahapoğlu'nun Yıldırım Demirören'in TFF Başkan adaylığı ile ilgili sorusu üzerine; "Federasyon başkanının eski bir Beşiktaş başkanı olması hoşuma gider. Yıldırım Demirören yada başka biri benim için fark etmiyor benim için önemli olan Beşiktaş'ın menfaatidir". diyerek cevapladı.

STADYUM

Beşiktaş stadının yenilenmesi için de çalışacaklarını söyleyen Fikret Orman, hükümet ve belediyenin desteği ile yeni bir stadın yapılacağını, taraftarların da stada zarar vermemesi için önlemler alacaklarını da belirtti.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ece Vahapoğlu Fikret Orman Murat Aksu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title