Haberler

Ece Gürsel, İhanete Uğradığını Canlı Yayında İtiraf Etti

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü manken Ece Gürsel, ihanete uğradığını itiraf ederek, "Aldatılmayan kadın yoktur, kesinlikle her erkek aldatır." dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü manken Ece Gürsel, ihanete uğradığını itiraf ederek, "Aldatılmayan kadın yoktur, kesinlikle her erkek aldatır." dedi.

"ALDATILMAYAN KADIN YOKTUR"

Şarkıcı ve manken Ece Gürsel, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü model hiçbir erkeğe güvenilmemesi gerektiğini belirterek ''Aldatılmayan kadın yoktur, kesinlikle her erkek aldatır'' dedi.

Ece Gürsel, Canlı Yayında İhanete Uğradığını İtiraf Etti

ECE GÜRSEL KİMDİR?

Ece Gürsel, 11 Aralık 1982, Antalya, Türk manken ve şarkıcı. 1982'de Antalya'da doğan Ece Gürsel Barbaros İlkokulu'nu ve Atatürk Ortaokulu'nu bitirdikten sonra Antalya Koleji'ne gitti. Bir süre burada okuduktan sonra lise öğrenimini Akdeniz Koleji'nde tamamladı. 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimini sürdürdüğü 1999 yılında mankenliğe başladı. Aynı yıl Miss Model Of Turkey yarışmasına katılarak ikinci oldu. 2000 yılında Star TV Güzellik Yarışması'nda ikincilik kazandı.

Ece Gürsel, Canlı Yayında İhanete Uğradığını İtiraf Etti

Ece Gürsel, Canlı Yayında İhanete Uğradığını İtiraf Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Gürsel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (28)

yazık:

Valla biz aldatmayız kardeş. Sen iyi arabası iyi parası olsun diye secersen yanlış anlama ama aldatırsın. Paraya pula bakmayıp adamlığına bakıp bulursan rahat ol o zaman. Rİhannanın dayak yediği, Adriana Limanın aldatıldığı dünyada seni harcarlar hacceee

13
0
yanıtYanıtla
aldatılan her kadının klasik sözü ):

her erkek aldatır da adam olan aldatmaz. evliyim daha bir kere olsun yan gözle dışarıda birine bakmış değilim. kendi çevren için konuş onu. erkeklerin hepsini böyle kirletemezsin ! kendi düzensiz hayatlarınıza çeki düzen verin sonra konuşun !

10
2
yanıtYanıtla
Hacca:

Yoo benim gocam beni aldatmamistir..gariligi bileceksin.gocana garilik yapamiyisan gocan aldatır tabii.ben her akşam ayaklarını yigarim mesela..12 cocuk vermişsem gocama. 6 gız 6 erkek..bi de dünya güzeli olacan..benim gibi

1
10
yanıtYanıtla
kırşehirli:

kadınsa görevini yapsın

1
8
yanıtYanıtla
Taner yanar:

Erkek , Genetik olarak böyle yaratilmistir. malesef. . .

2
6
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

TANER NE İŞ SENİDEMİ ALDATTI SEVDİĞİN NE ALAKA GENETİK LE BU DURUMUN İNSANIN İÇİNDE AHLAKSIZLIK VAR İSE KADINI ERKEĞİ YOK GÜNÜMÜZDE BİR ÇOK KADIN DA ERKEĞİNİ ALDATIYOR HELE BİZİM GİBİ BASKICI TOPLUMLARDA BİLİNENİN HARİCİNDE BİLİNMEYEN ÇOKKK ŞEY VAR DOSTUM YANLIŞ DEĞERLENDİRİYORSUN

yanıt5
yanıt0
besiktasli:

neyi hak edersen onunla karsılasırsın . .

4
3
yanıtYanıtla
Erkek neden aldatır:

Bunun gibi kadınlar kandırır ondan

7
0
yanıtYanıtla
ADNYZNKİİ:

valla ne hali varsa görsün. . rezil bunlar. . neyse ben kahveye geçiyorum okeye fındıklısına. . .

yanıt0
yanıt0
ADNYZNKİİİ:

valla ne hali varsa görsün paralı olmak böyle bir şey. . . . neyse. kahveye gidiyorum okeye fındıklısına. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title