Haberler

Ece Erken, Eski Eşi Serkan Uçar'ın Uzaklaştırma Kararına Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar'ın kendisine uzaklaştırma kararı aldırdığını ve kadın ve çocuk koruma yasasından nasıl yararlandığını ima ederek tepki gösterdi.

Ece Erken, bir süredir velayet ve nafaka sorunu yaşadığı eski eşi Serkan Uçar'ı ima ederek " yurt dışına çıktığım an hemen uzaklaştırma ve koruma kararı alınmış. Bu nasıl oluyor" diyerek tepki gösterdi.

eceerken-serkanucar-uzaklastirma.jpg

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü sunucu Ece Erken eski eşinin kendisine uzaklaştırma kararı aldırdığını açıkladı.

Erken "6284 numaralı kanunda amaç, bizleri ve evlatlarımızı rezil adamlardan koruma. Ama yurt dışında yaşamasına rağmen kurda kuşa borcu olup, numaradan Türkiye'de tek bir mal üstünde bulundurmayan, icraya gittiğimizde burada yaşamıyor denilen şahıs, icraya gittiğimiz o adresi verip ben burada yaşıyorum ve ben bir zavallıyım beni koruyun dediği devletin hakimine başvurup 6284'den yararlanabiliyor. 2 günde bir erkeğin aldığı koruma kararını gerçekte ihtiyacı olup savunmasız bir kadının alamaması ne acı " dedi.

KADIN VE ÇOCUK KORUMA YASASINDAN NASIL YARARLANDI!

Ünlü sunucu eski eşinin aldırdığı uzaklaştırma kararından sonra koruma kararına da isyan ederek "ismi kadın ve çocuk koruma yasası olan bir madde bu. Erkek; pardon sözde erkek nasıl yararlanabiliyor " diyerek tepki gösterdi.

eceerken-serkanucar-uzaklastirma2.jpg

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Serkan Uçar Ece Erken Çocuk Ünlüler Hukuk Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title