Haberler

Ece Erken'den eski eşine ağır sözler

Güncelleme:

Ünlü sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar'a ağır sözlerle yüklendi. Velayeti kendisinde olan çocuklarını yurt dışına tatile götürmek isteyen Erken, izin alamayınca tepki gösterdi.

Erken " Görgüsüz hayatını gözümüze sokuyorsun,ama bir yere götürmek için izin isteniyor" dedi. Ünlü sunucu ayrıca " Allah sonradan görme,gurursuz vicdansız herkesten evladımızı korusun" diyerek eski eşine gönderme yaptı.

eceerken-eskieseisyan1.jpg

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü sunucu Ece Erken eski eşi Serkan Uçar'a ağır sözler etti.

Ünlü sunucu velayeti kendisinde olan çocukları Eymen Uçar'ı yurt dışına tatile götürmek için babası Serkan Uçar'dan izin çıkmayınca Erken küplere bindi. Eski eşine sert sözler ile cevap veren ünlü isim hızını alamadı.

"Velayet bizde bakan biziz siz kimsiniz (gerçek babalara sözüm yok) "

Erken " Neden evladına bakmıyorsun. İlgilenmiyorum maddi ve manevi yanında olmayıp, görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun diye sorulmuyor ama bir yere götürmek için izin isteniyor adalet mi bu? Velayet bizde bakan biziz siz kimsiniz ( gerçek babalara sözüm yok) .

eceerken-eskieseisyan2.jpg

Yasalar veya konsolosluklar da geçen kuralların acilen değişmesi lazım. Bunun için hukuk mücadelesi gerekiyorsa onu da yapacağız. Çocuk hastalandı yoksun, okulla alakalı hiç bir şeyin de yoksun, birşeye ihtiyacı var mı bilmezsin, iyi gününde bile yoksun. ve utanmanız bile yok. 8 yıldır büyüten nasılsa bir anne var. Ama senden benim paramla evladımı tatile götürmek için izin alacağız ve sen evladıma yine zarar verip yine izin vermeyeceksin. Trajikomik ama bunun elbet bir cevabı olacak " dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Serkan Uçar Ece Erken Sözler Hukuk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title