Haberler

Ebru Şancı'dan çok konuşulacak sözler: Kocam beni tartaklıyor, ne var bunda?

Güncelleme:

Yorumculuk yaptığı Magazin Masası programında şiddet gerekçesiyle boşandığı eski eşiyle barışan Damla Ersubaşı'dan bahseden Ebru Şancı, "Eşim de beni tartaklıyor ne var bunda" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı, 2020 yılında 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşandı. İhanet ve şiddet iddialarıyla yollarını ayıran ikili, geçtiğimiz günlerde buzları eriterek barıştı. Teve 2'de yayınlanan Magazin Masası programında yorumculuk yapan Ebru Şancı da Ersubaşı'ya tepki gösterirken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"MADEM ŞİDDET GÖRDÜN BARIŞMASAYDIN"

2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen ve 3 çocuk dünyaya getiren Ebru Şancı, eşiyle barışan Ersubaşı için "Eskiden kol kırılır yen içinde kalırmış. Şimdi Damla'nın en büyük hatası ortaya çıkarması. Madem şiddet olayını çıkarıyorsun o zaman barışmayacaksın. Bu adam için de kötü bir şey. Ama bunu halk bilmek zorunda değil. Polise gitsin. Duyurup sonra barışmayacaksın artık. İlan edip 3 gün sonra kocam bey diye paylaşma" dedi.

Ebru Şancı'dan çok konuşulacak sözler: Kocam beni tartaklıyor, ne var bunda?

"KOCAM BENİ TARTAKLIYOR"

Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan Ebru Şancı, kendi evliliğinden bahsederken "Ben kavga etmiyor muyum kocamla? Kocam beni tartaklamıyor mu? Evet vurmuyor ama her evde var" şeklinde konuştu.

PARTNERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Aynı programda yorumculuk yapan Esin Övet ise Şancı açıklamalarından sonra araya girerek "Tartaklama derken... Bu iyi bir şeymiş gibi konuşmayalım" diyerek tepki gösterdi.

Şancı ise "Hayır asla... Ama her evde olan şey. Öyle kötü olarak tartaklama demiyorum" yanıtın verdi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Damla Ersubaşı Ebru Şancı Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (1)

haksız mıyım:

kocasının tartağına sabreden kadının tartağına can feda...gözünün üstünde kaşın var desen soluğu baba evinde alan, arkasını döndüğünde en yakınındakiyle kırıştıran onca işe yaramazın içinde, kocaya sabreden kadın başımın tacıdır.

28
27
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title